Filters

Toiletbrilreinigers

7 producten

Toiletbrilreinigers bestellen bij Carel Lurvink

Toiletbrilreinigers voor een hygiënische wc-bril en prettige toiletervaring

Wie vindt het nou niet prettig om eerst de wc-bril te desinfecteren voordat hij deze gebruikt? Zeker wanneer het een openbare toiletruimte betreft. Met een toiletbrilreiniger in uw sanitaire ruimtes biedt u uw bezoekers, gasten en personeel net dat beetje extra gastvrijheid. Bovendien, doordat de gebruikers regelmatig de wc-bril schoonmaken, wordt de verspreiding van ziekteverwekkers en dus de kans op ziekteverzuim binnen uw organisatie gereduceerd.

Toiletbrilreinigers zijn zeer eenvoudig in het gebruik. De bijbehorende dispenser, gevuld met een sprayflacon, wordt aan de wand bevestigd. De toiletbezoeker hoeft slechts wat wc-papier te bevochtigen, waarmee hij vervolgens de wc-bril kan schoonmaken. Teneinde het gebruiksgemak te vergoten, zijn de meeste dispensers voorzien van een sticker die de toiletbezoeker instrueert hoe hij de toiletbrilreiniger moet gebruiken. De vloeistof bevat desinfecterende middelen waardoor bacteriën en virussen snel gedood worden. 

Waarom is een toiletbril reinigen zo belangrijk?

Een toiletbril reinigen is van groot belang voor het behouden van een gezonde hygiëne-standaard. wc-brillen kunnen immers ziekmakende microben bevatten, waaronder de gevreesde E-coli bacterie. De toiletbrilreinigers zijn dusdanig ontworpen dat ze verschillende soorten vuil en ziektekiemen verwijderen. Bijvoorbeeld door toevoeging van ethanol.
Een wc-bril schoonmaken met een toiletbrilreiniger heeft nog een voordeel. De meeste toiletreinigers zijn geparfumeerd. Wanneer gebruikers de toiletbril reinigen, ontstaat er dus automatisch een lekker fris luchtje in de toiletruimte.

Waarom toiletbrilreinigers bestellen bij Carel Lurvink?

Carel Lurvink begrijpt het belang van hygiëne in openbare en privétoiletten. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment toiletbrilreinigers om aan al uw behoeften te voldoen. Onze selectie omvat producten van gerenommeerde merken zoals CaluClean, Kimberly-Clark, Black Satino, Diversey en Tork. Of u nu op zoek bent naar eenvoudige toiletseat cleaners of krachtige bacteriedodende reinigers, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Zorg voor een prettig ruikend toilet

In openbare ruimten is niet alleen een schone toiletbril van belang, maar ook een aangename geur na gebruik. Onze geparfumeerde toiletseat cleaners zijn speciaal ontworpen om een verfrissende geur achter te laten na elk toiletbezoek. Deze producten zijn ideaal voor restaurants, hotels, kantoren en andere openbare gelegenheden waar hygiëne en comfort hoog in het vaandel staan.

Bijpassende toiletbrilreiniger dispensers voor gemak en efficiëntie

Bij het gebruik van toiletbrilreinigers is het essentieel om ook na te denken over de juiste dispensers. Deze dispensers bieden niet alleen gemak maar spelen ook een cruciale rol bij het handhaven van een schone en georganiseerde sanitaire ruimte. Carel Lurvink biedt een uitgebreide selectie bijpassende toiletbrilreiniger dispensers om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel bij de hand heeft en uw toiletruimte georganiseerd en hygiënisch blijft. Onze dispensers zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en formaten om te voldoen aan uw specifieke behoeften en ruimtevereisten. Binnen ons assortiment beschikken wij over wandgemonteerde dispensers voor maximale ruimtebesparing of een vrijstaande dispenser voor flexibel gebruik. Daarnaast zorgen onze bijpassende dispensers ervoor dat de toiletbrilreiniger gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen, waardoor het gebruiksgemak wordt vergroot. Bovendien dragen ze bij aan een nette en opgeruimde uitstraling van uw toiletvoorzieningen, wat de algehele ervaring van uw gasten, klanten of medewerkers positief beïnvloedt.

Hoe breng ik toiletbrilreiniger aan?

U begint door ervoor te zorgen dat de toiletbril droog is voordat u begint. Vervolgens brengt u een gelijkmatige laag van de toiletbrilreiniger aan op het oppervlak van de bril, inclusief zowel de boven- als de onderkant. Het is belangrijk om de reiniger enkele ogenblikken te laten inwerken, zoals aangegeven in de instructies op de verpakking. Dit inwerken helpt bij het verwijderen van bacteriën en ziektekiemen. Na de inwerktijd gebruikt u een schone, disposable doek of toiletpapier om de bril af te vegen en eventuele resterende reiniger te verwijderen. Hierdoor blijft de toiletbril fris en schoon voor uw gebruik. Het gebruikte doekje of toiletpapier gooit u eenvoudigweg in de prullenbak. Toiletbrilreinigers zijn handig voor zowel persoonlijk gebruik als voor het onderhoud van openbare toiletfaciliteiten, omdat ze snel en effectief zorgen voor een schone toiletervaring.

Toiletbrilreiniger bestellen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze toiletbrilreinigers? Onze gespecialiseerde adviseurs staan klaar om u te helpen. U kunt contact met ons opnemen via [email protected] of door te bellen naar 053 - 434 43 43. Wij beantwoorden graag al uw vragen en assisteren u bij het kiezen van de juiste toiletbrilreiniger voor uw specifieke behoeften. Bij Carel Lurvink streven we ernaar om hygiëne en comfort te optimaliseren, zodat u zich altijd op uw gemak voelt, zelfs in de meest veeleisende sanitaire omstandigheden.