Filters

Melk

3 producten

Melk

Voor uw koffiemelk of Cappuccino topping kunt u terecht bij Carel Lurvink. Carel Lurvink draagt de merken Friesche Vlag, UpTo, Redbeans en Limetta. Onder Friesche vlag bieden wij u Halvamel. Zowel in een pak van 500gr of in cups van 7,5gr. Halvamel is een halfvolle koffiemelk met een rijke smaak voor een mild en lekker kopje koffie.

Creamer

Heeft u toch liever een Creamer? Dan is Friesche Vlag Completa pot 440gr of de Limetta creamersticks van 2,5gr misschien iets voor u. De Completa is makkelijk te bewaren vanwege de grote pot, tevens zal uw koffie niet afkoelen doordat het niet gekoelt bewaard hoeft te worden. De Limetta Creamersticks zijn gemakkelijk indien u liever geen grote pot Creamer op tafel wil hebben of wanneer het niet veel gebruikt wordt. De Creamersticks worden in dozen van 1000 verpakt. Ook kunt u terecht bij Carel Lurvink voor us Cappuccino topping, zo kunt u de merken UpTo en Redbeans vinden in ons assortiment. UpTo Topp wordt geleverd in een verpakking van 1000gr en kan gebruikt worden in een koffie automaat. De Redbeans Cappuccino Topping wordt geleverd in een verpakking van 750gr en kan gebruikt worden in een koffie automaat.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren