Filters

W-vouw

10 producten

W-vouw papieren handdoekjes

In de basis lijken W-vouw papieren handdoekjes veel op Z-vouw handdoeken. Het grootste verschil zit ‘m in de lengte. De W-vouw handdoek is groter, waardoor u er vaak aan eentje al genoeg heeft. W-vouw handdoekjes zijn 3 keer gevouwen. Zo ontstaat de letter W. Op deze manier blijven de pakjes compact, maar zitten er wel vaak minder handdoekjes in een verpakking. Door de extra vouw, nemen ze namelijk meer ruimte in de hoogte in.

Bij een W-vouw handdoekje haken de handdoekjes als het ware in elkaar. Dit zorgt ervoor dat u altijd slechts één handdoekje per keer pakt en dat deze volledig uitgevouwen uit de dispenser komt. Erg hygiënisch omdat u dus nooit de andere handdoekjes hoeft aan te raken. Ook zorgt de W-vouw ervoor dat het volgende handdoekje alweer klaar hangt voor de volgende gebruiker.

Papieren handdoekjes met W-vouw kopen bij Carel Lurvink?

U vindt bij ons verschillende papieren handdoekjes met W-vouw. Bijvoorbeeld de CaluCare Premium papieren handdoekjes met het EU Ecolabel en FSC-keurmerk. Of de 2-laagse, zachte handdoekjes van Tork . Heeft u advies nodig? Of wilt u weten welk papier in uw dispenser past? Wij helpen u graag.