Filters

Kantineartikelen

621 producten

RVS
Zwart
22 liter
50 liter
18 liter

Een goede sfeer op kantoor is belangrijk. Dit bevordert de prestaties van uw medewerkers. Daarbij is een mooie keuken en kantine erg belangrijk. Zorg ervoor dat uw kantine compleet ingericht is met de juiste kantineartikelen. Must in een kantine op kantoren is een koffiemachine, koffie, een waterkoker, thee, melk, suiker, koeken, soep, cacao en servies. U kunt kiezen voor disposable servies maar als uw bedrijf duurzaamheid belangrijk vindt raden wij het aan gewoon normaal servies en een vaatwasser aan te schaffen. Dit spaart enorm veel afval. Zorg er ook voor dat er papieren handdoekjes aanwezig zijn. Diverse dispensers kunnen de kantine ook aangenamer maken. Denk hierbij aan handdoekdispensers en zeepdispensers zodat de werknemers gemakkelijk hun handen kunnen wassen; servetten dispensers voor op de kantinetafel; of poetsdoeken dispensers om gemakkelijk de tafel af te nemen na het eten. De aanwezigheid van een keukenrol kan ook veel viezigheden vermijden. Natuurlijk moet u niet vergeten goede afvalbakken te plaatsen zodat alle rotzooi ook weer opgeruimd kan worden. Geeft u de voorkeur aan een wandafvalemmer, pedaalemmer, touchbin of wilt u ook gelijk het afval scheiden? U vindt diverse soorten afvalbakken en afvalzakken in ons assortiment. De kantine moet immers hygiënisch blijven. Het is ook verstandig in het rookgebied een goede asbak te plaatsen zodat de peuken niet zomaar op de grond worden gegooid. Een peuken bezaaide grond geeft immers geen representatieve uitstraling. De juiste kantineartikelen kunnen er voor zorgen dat uw kantine sfeervol en schoon blijft.

Voordelen van de juiste kantineartikelen

Niet alleen op kantoor is de kantine een belangrijke factor voor succes. Uit onderzoek is gebleken dat de sfeer in de kantine een afspiegeling is van de sfeer bij een vereniging. De sfeer bij een club bepaald hoe lang mensen blijven rondhangen en of de mensen graag weer terugkomen. Een bruisende kantine levert immers een hoop gezelligheid. Daarnaast biedt een kantine vaak extra inkomsten. Carel Lurvink biedt een ruim assortiment aan kantineartikelen zodat u uw kantine stijlvol kunt inrichten.

Bekijk hieronder ons assortiment kantineartikelen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren