Mondmaskers

2 producten

Mondmaskers en mondkapjes

Bent u op zoek naar mondmaskers en mondkapjes voor uw bedrijf of instelling? Maak dan gebruik van de vergaande kennis van Carel Lurvink. Wij weten precies hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen bij het leveren van mondmaskers. Of het nu gaat om medische of niet-medische mondmaskers en of het nu stoffen maskers of wegwerpmaskers zijn: bij ons heeft u een ruime keuze.

Waarom mondmaskers kopen?

Mondmaskers zorgen ervoor dat een virus zich minder snel verspreidt en ze beschermen tegen bacteriën en virussen. Door het dragen van een goed mondmasker gaat u de verspreiding van vochtdruppels uit de longen tegen. Wij beschikken over de beste uitwasbare mondmaskers en medische mondkapjes. Onze mondmaskers zijn van uitstekende kwaliteit en bieden een zeer goede bescherming. Ze sluiten goed aan op het gezicht zodat het virus niet va een omweg via de neus of mond naar buiten kan treden.

Verschil tussen medisch en niet-medisch mondmasker

Er bestaan verschillende medische mondmaskers, zoals een FFP1-, FFP2 masker of chirurgische mondkapjes van het type 2 en type 2R. Meer informatie over FFP2 maskers vindt u in deze blog. Deze mondmaskers moeten voldoen aan Europese richtlijnen en kwaliteitsstandaarden voor medische hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Medische mondkapjes kunnen gebruikt worden in de zorg en mogen door zowel professionals als consumenten gedragen worden. Niet-medische mondkapjes mogen zoals de naam al aangeeft niet in de zorg gebruikt worden, maar wel op plaatsen daarbuiten zoals in de voedingssector. Bij Carel Lurvink zijn we goed op de hoogte van alle eisen en richtlijnen en kunnen u daardoor altijd voorzien van het juiste type mondmasker.

Daarom bestelt u uw mondmaskers bij Carel Lurvink

U zult zien dat wij u perfect kunnen ondersteunen met het leveren van de juiste mondkapjes en mondmaskers die nodig zijn voor uw specifieke situatie. We zijn namelijk al meer dan 130 jaar expert op het gebied van kwaliteitsproducten voor veiligheid en hygiëne op het werk. Toch meer informatie nodig? Voor meer informatie over medische mondmaskers kunt u verder naar deze blog. Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar [email protected].