Filters

Vloerreinigers

93 producten


Vloerreinigers bestellen

Het schoonmaken van vloeren heeft veel voordelen. Het zorgt voor een schone werkomgeving, een frisse uitstraling, de hygiëne wordt gewaarborgd en u zorgt ervoor dat de vloer langer meegaat. In het assortiment van Carel Lurvink vindt u diverse professionele vloerreinigingsmiddelen waarmee de hardnekkigste vlekken er gemakkelijk weer uit gaan. Een goed vloerreinigingsmiddel bespaart veel geld en een hoop moeite. De professionele vloerreinigingsmiddelen die wij bieden zijn van de bekende merken .Om het reinigen van vloeren nog makkelijker te maken raden wij het aan ook in een goede dweil, vloerreiniger en/of schrobber te investeren. Met deze hulpmiddelen en onze professionele vloerreinigingsmiddelen was de vloer schoonmaken nog nooit zo eenvoudig.

Wij bieden vloerreinigingsmiddelen voor verschillende vloeren. Elke vloer moet namelijk anders behandeld worden. Daarom hebben wij een groot assortiment aan verschillende vloerreinigers, denk daarbij aan:

Vloerreinigingsmiddelen kopen

Een schone en goed onderhouden vloer is het visitekaartje van uw organisatie. Het is vaak het eerste wat u ziet als bezoeker wanneer u een openbare ruimte, winkel, supermarkt, sporthal, restaurant of kantoor binnenloopt. Wanneer de vloer plakkerig, stoffig of grofweg versleten is draait u het liefste meteen weer om. Met een schone en goed onderhouden vloer draagt u ook bij aan het welzijn en de veiligheid op de werkvloer en voorkomt u gezondheidsklachten door verspreiding van vuil, nare geuren en eventueel bacteriën tegen te gaan. Kortom, het schoonmaken en onderhouden van vloeren heeft veel voordelen. Het zorgt voor een schone werkomgeving, een frisse uitstraling, de hygiëne wordt gewaarborgd en u zorgt ervoor dat de vloer langer meegaat. In het assortiment van Carel Lurvink vindt u diverse professionele vloerreinigings- en onderhoudsmiddelen voor het effectief verwijderen van vuil en vlekken en voor het uitvoeren van voorbereidings- en verzorgingstaken zoals het strippen en conserveren van vloeren. Hierbinnen heeft u de keuze uit verschillende professionele producten van gewaardeerde merken zoals: CaluClean, Diversey, Taski, Sure, Clear en Buzil. Carel Lurvink hecht ook veel waarde aan het milieu en is zich ervan bewust dat reinigingsmiddelen, zeker in verkeerd gebruik, schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Hierdoor bieden wij ook ECO varianten aan van onze vloerreinigers met de volgende MVO keur labels: Biodegradable, Ecoflower, Effective, Plant Based en Renewable Resources.

Vloerreinigers voor verschillende vloeren

Professionele vloerreiniging en onderhoud is geen eenvoudige klus. Zo kunt u te maken hebben met verschillende type vloeren zoals: hout, tapijt, laminaat, PVC, linoleum of marmoleum vloeren, tegels, beton en natuursteen. Deze meeste vloeren worden gekenmerkt als harde vloeren, die vervolgens weer onderverdeeld kunnen worden in elastische vloeren zoals linoleum, vinyl (PVC) of rubber. Elke vloer vraagt om een specifieke reinigings- en onderhoudsaanpak.

Niet alleen het type, maar ook de intensiteit van het gebruik en omgevingsomstandigheden bepalen grotendeels op welke wijze, regelmaat en met welk vloerreinigingsmiddel de vloer gereinigd en onderhouden moet worden. U kunt een hoop geld en moeite besparen door te kiezen voor de juiste professionele vloerreiniger. Daarom beschikken wij over een uiteenlopend assortiment professionele vloerreinigers, denk daarbij aan alkalische vloerreinigers, kleurloze vloerreinigers, hoog geconcentreerde vloerreinigers, zure vloerreinigers en nog veel meer.

Hierbinnen wordt er onderscheid gemaakt tussen een dagelijkse en periodieke vloerreiniger. Het verschil tussen deze twee varianten is de sterkte van het middel. Wij adviseren u om de periodieke reinigers te gebruiken bij zwaar vervuilde oppervlaktes. Dit komt omdat de intensiteit van het product hoger ligt en dus geschikt is om grof vuil of hardnekkige vlekken te verwijderen. Voor de dagelijkse schoonmaak adviseren wij u om de dagelijkse reiniger te gebruiken. Dit middel zorgt voor de verwijdering van minder grof vuil en zorgt voor een aangename geur. Bij het selecteren van de juiste reiniger is het dan ook altijd van belang om deze af te stemmen op de gevoeligheid van uw vloer en tevens de juiste dosering en reinigingsmethodiek toe te passen.

Vloeronderhoud

Naast een grondige reiniging door middel van een goede vloerreiniger, is het onderhouden en verzorgen van een vloer ook van belang om ervoor te zorgen dat de vloer lang meegaat. Hierdoor bieden wij ook andere producten aan die belangrijk zijn om uw vloer in topconditie te houden. In het voor- en najaar zullen verschillende bedrijven hun vloeren grondig schoonmaken. Het verdient aanbeveling om de vloer eerst voor te bereiden met een vloerstripper, zodat de oude laag kan worden verwijderd en de vloer kaal wordt. Na gebruik van de vloerstripper kunt u vloerwas gebruiken om de vloer in de was te zetten. Doormiddel van een vloerwas of coating wordt er net als voorheen een nieuwe beschermlaag aangebracht, waardoor de vloer duurzamer wordt en minder stof opneemt. Dit wordt vaak bij linoleum of marmoleum vloeren toegepast ter conservering en is essentieel voor het bewerkstelligen en het behouden van een mooie vloer.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.