Filters

Schoonmaakstelen

27 producten

Schoonmaken met de stelen van Carel Lurvink

Het goed schoonmaken van hoge ramen, rolluiken of zonnepanelen kan lastig zijn. Een telescoopsteel van Unger biedt in dit soort situaties een veilige en efficiënte oplossing. Met een Unger telescopische steel kunt u zonder problemen moeilijk bereikbare ramen wassen. Hiervoor heeft u geen ladder nodig, want met een steel werkt u gewoon vanaf de grond. We bieden bij Carel Lurvink een ruim assortiment stelen voor het schoonmaken van lastig bereikbare plekjes op hoogte. In ons assortiment vindt u verschillende types met een bereik tot wel 10 meter. Hiermee is een telescoopsteel van Unger de ideale oplossing voor het wassen van moeilijk bereikbare ramen en andere oppervlakken op hoogte.

Veilig en comfortabel werken met een telescoopsteel

Bij het werken op hoogtes die boven uw macht liggen, is het belangrijk om een goede werkhouding aan te nemen om lichamelijke klachten te voorkomen. Een Unger telescoopsteel stelt u in staat om ergonomisch te werken. Een telescoopsteel van Unger is gemaakt van lichte materialen en heeft een verstelbare lengte. U kunt de steel op de juiste hoogte instellen die past bij uw lengte, waardoor uw lichaam minder belast wordt. Het gebruik van een telescoopsteel heeft bovendien het voordeel dat u niet op een ladder hoeft te staan, wat het risico op valpartijen en andere ongelukken vermindert. Het werken met een telescoopsteel is dus niet alleen comfortabeler en veiliger, maar draagt ook bij aan efficiënter werken.

Wat is het bereik van een telescoopsteel?

Bij Carel Lurvink bieden we u een breed assortiment Unger telescoopstelen met variërende lengtes tot wel 10 meter bereik. Zo bent u in staat om ramen en andere moeilijk bereikbare plekken op hoogte goed te reinigen. Onze telescoopstelen zijn verkrijgbaar als enkele steel, verlengstukken en uitschuifbare telescoopstelen.

Zonnepanelen schoonmaken met Unger nLite

Het Unger Hiflo nLite systeem is dé standaard op het gebied van watergeleidende stelensystemen voor zuiver water-reiniging. Met dit innovatieve stelensysteem van Unger kunt op een ergonomische, veilige en efficiënte manier reinigen, tot een hoogte van wel 20 meter vanaf de grond. Het stelensysteem is ideaal voor het reinigen van glazen- en gebouwgevels, roestvrijstalen oppervlakken, borden en voertuigen. Daarnaast zijn de Hiflo nLite stelen van Unger bij uitstek geschikt voor het schoonmaken van zonnepanelen.

Onderdelen en accessoires voor Unger stelen

Daarnaast biedt Unger een breed assortiment onderdelen en accessoires voor uw telescoopsteel, zoals koppelstukken, borstels en sproeiers. Zo maakt u het reinigen van lastig bereikbare ramen en oppervlakken nog efficiënter en heeft u altijd de juiste tools beschikbaar voor uw specifieke behoeften. Deze accessoires kunnen gemakkelijk worden bevestigd aan de telescoopsteel en zijn ontworpen om verschillende soorten vuil en oppervlakken te reinigen. Onze telescoopstelen kunt u daarnaast gebruiken als telescoopborstel, waarmee u eenvoudig de vloer met minimale krachtinspanning en zonder rugklachten kunt reinigen. Carel Lurvink biedt u stelen en accessoires in verschillende maten, zodat we u altijd de perfecte oplossing kunnen bieden.

Steel bestellen?

Wilt u meer informatie over onze telescoopstelen of reinigingssystemen? Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 053 – 434 43 43. Onze productspecialisten helpen u graag.