Filters

Touchbin

3 producten

Touchbin bestellen?

Touchbins zijn gemakkelijk te openen en te sluiten met een druk op de deksel. Door middel van het licht aandrukken van de deksel opent en sluit de vuilnisbak eenvoudig. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld een kantine. Voor een Touchbin kunt u terecht bij Carel Lurvink.

Waarom een touchbin?

Een TouchBin biedt een moderne en gebruiksvriendelijke oplossing voor afvalbeheer. Met zijn aanraakgevoelige deksel opent de prullenbak moeiteloos met een lichte aanraking, wat het weggooien van afval hygiënisch en gemakkelijk maakt. Daarnaast zorgt het afsluitende deksel voor het verminderen van ongewenste geuren en het behouden van een nette uitstraling. De TouchBin is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlvolle designs, waardoor hij niet alleen functioneel is maar ook naadloos aansluit bij diverse interieurs. Kortom, een TouchBin combineert esthetiek met praktisch gemak voor een geavanceerdere afvalverwijdering.

Touchbin nodig?

Bent u op zoek naar een andere soort afvalbak of heeft u toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag!