Filters

Overig hygiënepapier

25 producten

Overig hygiënepapier

U vindt bij ons niet alleen toiletpapier, handdoekjes en poetsrollen, ook voor het overige hygiënepapier kunt u bij ons terecht. Denk aan handdoekrollen en handdoekcassettes, maar ook onderzoekstafelpapier, placemats, servetten en tissues.

Handdoekrollen

Handen drogen is minstens zo belangrijk als handen wassen. Papieren handdoekrollen zijn extra hygiënisch, omdat u het papier na gebruik weggooit. Een handdoekrol is ideaal voor drukbezochte sanitaire ruimtes of keukens. Doordat er vaak veel papier op een rol zit, hoeft u deze minder vaak te vervangen. Niet alleen bieden we verschillende merken handdoekrollen aan, zoals CaluCare, BlackSatino, Tork, Kimberly Clark en Scott. U kunt ook kiezen uit verschillende papiersoorten en diktes. Wilt u een poetsrol van gerecycled papier of liever 100% cellulose? 1-laags, 2-laags of juist 3-laags? Met of zonder EU Ecolabel en FSC-keurmerk? Of gaat u nog een stapje verder en kiest u voor de Cradle to Cradle handdoekrollen van BlackSatino?

Handdoekcassettes

Handdoekcassetttes worden vaak gemaakt van zogenaamd draadversterkt of netversterkt papier. Dit papier voelt aan als stof, is zeer sterk en heeft een heel goed absorptievermogen, zoals de 2-laagse handdoekcassettes van Vendor. Met een handdoekcassette voorkomt u afval. Het gebruikte deel van de handdoek rolt namelijk weer op in de dispenser, waarbij gebruikte en schone handdoeken worden automatisch gescheiden.     

Onderzoekstafelpapier

Met onderzoekstafelpapier speciaal voor de medische sector houdt u behandeltafels schoon en zorgt u voor extra hygiëne en comfort. Het papier is namelijk zacht en sterk en plakt niet aan de huid. Ook heeft het een hoog absorptievermogen, zoals dit 2-laagse onderzoekstafelpapier. De rollen zijn geperforeerd, zodat u ze eenvoudig kunt afscheuren en vervangen na elke patiënt. Dit voorkomt dat u de tafel tussendoor moet schoonmaken. Het onderzoekstafelpapier is in verschillende breedtes verkrijgbaar en geschikt voor gebruik in een dispenser.

Placemats

Om te voorkomen dat uw tafel of tafelkleed vies wordt, kunt u placemats gebruiken. Kies een placemat in een neutrale kleur of juist eentje met een mooie print, zoals de Delftsblauwe placemats van Tork . Het voordeel van een papieren placemat is dat u ze na gebruik eenvoudig weg kunt gooien. Alle placemats in ons assortiment hebben het FSC-keurmerk. Zo weet u zeker dat u altijd een duurzame keuze maakt. 

Servetten en tissues

Servetten zijn onmisbaar op plekken waar gegeten en gedronken wordt. Of u nu in een restaurant, cafetaria of bar zit, overal worden ze gebruikt. Wij bieden dan ook een ruim assortiment servetten aan. Uiteraard in verschillende afmetingen en kleuren. Naast de meest gangbare witte en crèmekleurige servetten, zijn ze in andere kleuren verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in het roze, blauw of paars, om uw tafel extra leuk aan te kleden. Uiteraard met bijpassende servettendispensers, die dankzij de vel-voor-vel uitgifte zorgen voor minder verspilling.

Een doosje met facial tissues mag niet ontbreken op uw bureau, in de badkamer of andere ruimte. Erg hygiënisch omdat u een papieren zakdoekje na gebruik direct weggooit. Dit voorkomt de verspreiding van bacteriën en virussen. De tissues zijn sterk, maar zacht voor de huid. Doordat ze verpakt zijn in een handig dispenserdoosje, kunt u er eenvoudig eentje uithalen. Op zoek naar een duurzame variant? Kies dan eens voor de CaluCare Premium tissues met het EU Ecolabel en FSC-keurmerk.

Overig hygiënepapier kopen bij Carel Lurvink

Naast hygiënepapier van de bekende merken, zoals Tork, Kimberly Clark, BlackSatino, Satino en Scott, koopt u bij ons hygiënepapier van ons Premium A+ merk CaluCare. A-kwaliteit voor een betaalbare prijs. Onze klanten hebben hiermee al flinke besparingen gerealiseerd. Wilt u weten wat u kunt besparen? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste hygiënepapier? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!