Filters

Onderhoud en accessoires

8 producten

Onderhoud en accessoires voor oogbescherming

De ogen zijn een van de belangrijkste zintuigen. Het is van belang de ogen goed te beschermen. Een veiligheidsbril beschermd enkel de ogen. De veiligheidsbril mag echter uw zicht niet beperken want dat kan nog meer gevaren met zich meebrengen. Daarom moet u ervoor zorgen dat de sterkte van de veiligheidsbril en de pasvorm klopt. Lees meer over waarnaar u moet kijken in een veiligheidsbril in deze blog.

Waarom een brillenkoord gebruiken?

Een brillenkoord, ook wel een brillenketting genoemd, kan een waardevolle toevoeging zijn aan de werkomgeving, vooral voor mensen die regelmatig een bril dragen. Dit eenvoudige accessoire biedt verschillende voordelen die de efficiëntie en het comfort op de werkplek kunnen verbeteren.

Een van de belangrijkste voordelen van een brillenkoord is dat het verlies of zoekraken van de bril wordt geminimaliseerd. In een drukke werkomgeving, waar medewerkers vaak heen en weer bewegen tussen taken, is het niet ongebruikelijk dat een bril tijdelijk wordt afgezet. Met een brillenkoord blijft de bril altijd binnen handbereik, wat niet alleen tijd bespaart maar ook frustratie voorkomt.

Een ander voordeel is het comfortaspect. Brillen kunnen soms als een extra belasting worden ervaren, vooral als ze regelmatig worden afgezet en weer opgezet. Met een brillenkoord kan de bril gemakkelijk om de nek worden gehangen wanneer deze niet nodig is, waardoor medewerkers zich kunnen concentreren op hun taken zonder zich zorgen te maken over het comfort van hun bril.

Schone bril, veilige omgeving

Een schone bril in de werkomgeving is essentieel voor verbeterd zicht en verhoogde productiviteit. Het dragen van een gereinigde bril met behulp van schoonmaakdoekjes biedt niet alleen een scherp zicht, maar verhoogt ook het draagcomfort en voorkomt irritatie. Een verzorgde bril draagt bij aan een professionele uitstraling, wat belangrijk is voor een positieve professionele indruk. Schoonmaakdoekjes helpen bijvoorbeeld niet alleen het zicht te verbeteren, maar beschermen ook de bril tegen krassen, waardoor de levensduur wordt verlengd. Het gebruik van een brillenetui biedt extra bescherming tegen stoten en vallen, wat vooral in dynamische werkomgevingen van belang is. Het schoon houden van de bril draagt bij aan een nette en georganiseerde uitstraling op de werkplek, om dit te stimuleren kan gebruik gemaakt worden van een schoonmaakstation.

Geïnteresseerd in brillenonderhoud?

Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!