Filters

Toiletborstels en garnituren

17 producten

Toiletborstels

Toiletborstels zijn essentieel in een toilet om de wc goed schoon te kunnen houden. Tegenwoordig bestaan er gelukkig verscheidene soorten toiletborstelhouders en toiletborstels, met vooruitlopende en diverse designs. Zo ook bij Carel Lurvink. Dit zorgt ervoor dat de toiletborstel toch kan bijdragen aan uw gewenste, leuke sfeer in het toilet of de badkamer. Zo kunt u er één kiezen met een leuk kleurtje, één met een strak design, een houder waarin de toiletborstel helemaal niet meer zichtbaar is, één met een duurzame productie en uiterlijk, of één met een bijzonder, opvallend model. Daarnaast zijn er ook nog mogelijkheden om een toiletborstelhouder aan de muur te plaatsen. Dit is erg praktisch, omdat u er geen hinder van zal ervaren bij het dweilen.

Assortiment toiletgarnituur bij Carel Lurvink

Met toiletgarnituur bedoelen wij een toiletborstel en/of een houder, die ervoor zorgen dat uw toilet wordt aangekleed met functionele én direct stijlvolle toilet accessoires. Zo vindt u in ons assortiment toiletborstels in verschillende kleuren en modellen, gemaakt van diverse materialen. Maar we bieden u ook sets. waarmee u in één keer complete toiletgarnituur aanschaft. Sets bestaan uit een toiletborstel en een houder.

Bij het maken van uw keuze van toiletgarnituur kunt u letten op de uitstraling van het product (bijvoorbeeld de kleur en het design), op het gewenste materiaal (duurzaam of bijvoorbeeld corrosiebestendig indien een erg vochtige/natte ruimte), en u kunt letten op de vorm en toepassing (bijvoorbeeld staand of hangend, zichtbare borstel of een dicht model, lengte en vorm van de steel/borstel). Neem een kijkje in het assortiment toiletgarnituur en filter zelf op de gewenste bovenstaande punten. Daarnaast bieden wij een nog breder assortiment met sanitaire accessoires, waaronder haken en toiletrolhouders. Zo kunt u met Carel Lurvink uw gehele toiletruimte opvullen en inrichten met essentiële en sfeer makende accessoires.

In het assortiment toiletborstels- en garnituur van Carel Lurvink kunt u terecht voor diverse hoogstaande merken, waaronder Betra, BlackSatino, Brabantia, Ophardt, Santral, Taski, Tiger, Vendor of Satino. Toiletborstels zijn bij ons te verkrijgen in verschillende materialen, waaronder kunststof, metaal of RVS. Daarbij zijn toiletborstels in de neutrale kleuren grijs (/zilver), wit of zwart te verkrijgen. Bekijk op elke productpagina welke eigenschappen het toiletgarnituur of de toiletborstels hebben en kom er zo achter wat voor u het juiste product of de juiste producten zijn.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren