Filters

Beschermende cremes

5 producten

Beschermende cremes

In de industrie en gezondheidszorg kan men snel last krijgen van een droge of beschadigde huid. Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment professionele beschermende crèmes van hoge kwaliteit. De beschermende crèmes zijn van Deb Stoko

Preventief beschermen

Naast het goed reinigen, desinfecteren en verzorgen van uw huid kunt u ook een beschermende crème gebruiken. Een beschermende crème moet voor de aanvang van de werkzaamheden worden aangebracht. De crèmes van Deb Stoko helpen de huid niet alleen te beschermen tegen uitdroging maar ook tegen verontreinigende en irriterende stoffen.

Beschermen tegen diverse verontreinigingen

Beschermende crèmes kunnen diverse eigenschappen hebben. Zo zijn er beschermende crèmes die beter tegen verontreinigingen op oliebasis of tegen andere klevende, hechtende verontreinigingen beschermen. Een andere crèmes beschermt tegen verontreinigingen op water-en oliebasis of alleen tegen verontreinigingen op waterbasis. Er zijn ook crèmes ontwikkeld speciaal voor de verzorging van handen onder handschoenen of voor mechanisch irriterende stoffen. Let wel op: niet alle beschermende crèmes kunnen onder handschoenen gedragen worden.

Anti-allergeen beschermende crèmes

Sommige beschermende crèmes beschikken over een innovatieve eigenschap waardoor de crème een anti-allergeen effect heeft. Dit principe berust erop dat allergenen modificeert en absorbeert. Zo kunnen de allergenen slechter in de huid doordringen en een allergische reactie veroorzaken.

Bescherming tegen UV-straling

Als u veel buiten werkt of door uw werk veel aan UV-straling wordt blootgesteld raden wij u aan een beschermende crème met UV-bescherming te gebruiken. Wij bieden crèmes die beschermen tegen UVA-, UVB- en/of UVC-straling die ook waterbestendig zijn.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.