Filters

Rubbermatten

2 producten

Toepasbaarheid rubbermatten

Op veel plekken waar u komt ziet u rubbermatten. Tegenwoordig ziet men rubbermatten in alle vormen en maten. Een rubbermat kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Een bekende toepassing is als schoonloopmat in bijvoorbeeld bussen, boten, liften, scholen, transportmiddelen of andere openbare ingangen.

Eigenschappen van de ideale rubbermat

Zodat u voor een langere tijd plezier heeft van de rubbermat biedt Carel Lurvink rubbermatten van topkwaliteit. 
Een rubbermat is veilig te betreden, geschikt voor intensief gebruik, bestand tegen extreme weersomstandigheden en natuurlijk gemakkelijk te onderhouden. Rubbermatten zijn namelijk makkelijk schoon te maken met behulp van een hogedrukspuit. Met een hogedrukspuit (in combinatie met een goed reinigingsmiddel) wordt zelfs olie efficiënt van een rubbermat verwijderd. Een ander voordeel van een rubbermat is dat het water gemakkelijk door de gaten weg loopt en ze zich volledig aan elke ondergrond aanpassen. Vanzelfsprekend voldoen al onze rubberen matten aan de EU-normen voor openbare ingangen en hebben de rubbermatten geen hobbelig oppervlak.

Domino rubbermatten

De rubbermat Domino van het topmerk Rubbermaid is een rubbermat van uitstekende kwaliteit. Rubbermaid werkt met een nylon inlage om de rubbermat sterk te maken. Het type rubber waaruit een rubbermat gemaakt is, is afhankelijk van de toepassing van de rubbermat. Carel Lurvink biedt u uitgebreid advies van een van onze deskundigen. Bovendien is de rubbermat te verkrijgen in verschillende afmeting zodat het goed in uw ruimte past. U kunt kiezen uit een rubbermat van 60x80 cm, 80x120 cm of 100x150 cm. Mochten deze maten niet voldoende zijn, dan kan door middel van het verbindingsstuk meerdere matten aan elkaar worden gelegd. Zo zult u altijd een ideaal formaat rubbermat kunnen vinden voor uw specifieke situatie. 

Rubbermatten bestellen?

Toch meer informatie nodig? Wij helpen u graag met het kiezen van een rubbermat die bij u past! Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.