Filters

Glasbewassing

192 producten

CALU TTS rubberstrip 72cm
72 cm
92 cm
CaluPaint telescoopsteel 50-75cm aluminium met blauw handvat
50-75 cm
115 - 200 cm
215 - 400 cm
80-130 cm
165-300 cm

Artikelen voor glasbewassing bestellen?

Er zijn vele redenen waarom het regelmatig wassen van uw ramen erg belangrijk is. Allereerst zorgen schone ramen natuurlijk voor een professionele en representatieve uitstraling van uw pand. Het regelmatig wassen van de ramen en kozijnen verlengt bovendien de levensduur van uw bedrijfspand. Vuil heeft een grote impact op de levensduur van uw ramen en kozijnen. Door deze regelmatig te wassen blijven ze goed onderhouden en voorkomt u krassen als gevolg van vuil. Daarnaast verbetert glasbewassing de lichtinval. Door schone ramen komt meer licht binnen en dat is goed voor uw gezondheid. Ook zorgt het regelmatig wassen van de ramen voor een hogere hygiëne. Door de ramen regelmatig te wassen, krijgen schimmels namelijk geen kans om op uw ramen te groeien. Zo houdt uw pand niet alleen een nette uitstraling, maar is het ook een stuk beter voor de gezondheid van u en uw medewerkers.

Wat voor water gebruikt de glazenwasser?

Glazenwassers en schoonmaakbedrijven gebruiken veelal osmosewater voor het reinigen van ramen. Osmosewater is puur water zonder andere stoffen. Zo bevat osmosewater bijvoorbeeld geen mineralen, virussen, metalen, bacteriën en vuildeeltjes. Glazenwassers en schoonmaakbedrijven kiezen vaak voor glasbewassing met osmosewater, omdat dit vrijwel geen strepen en vuilresten achterlaat op het glas. Hierdoor blijft er minder vuil achter op de ramen en is het bijvoorbeeld niet nodig om ramen te drogen na het wassen, omdat osmosewater streeploos opdroogt. Met osmosewater kunt u als glazenwasser dus snel en effectief te werk gaan.

Waar kunt u osmose water kopen?

Bij Carel Lurvink bent u aan het juiste adres voor uw osmosewater en alle bijbehorende glasbewassingsartikelen. Zo bieden we in ons assortiment CaluClean gedemineraliseerd water in een kleine verpakking van 5 liter. Dit osmosewater is bij uitstek geschikt voor het wassen van ramen en u hoeft het niet in grote hoeveelheden af te nemen. Bent u opzoek naar een andere vorm van waterbehandeling? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment met diverse waterbehandelingsartikelen.

Unger, hét merk onder de glazenwassers

Bij Carel Lurvink kan de professionele glazenwasser terecht voor al zijn/haar benodigde glazenwassers artikelen, van raamwissers tot waterbehandelingsartikelen. In het assortiment van Carel Lurvink treft u voornamelijk producten van het toonaangevende merk Unger. Sinds 1964 staan zij bekend om de innovatieve reinigingsproducten van hoge kwaliteit en het leveren van uitstekende klantenservice. Het is een internationale onderneming en marktleider in de professionele reinigingsindustrie. Hun scherpzinnige oog voor kwaliteit en het onvermoeibare streven naar nieuwe en betere manieren om te reinigen zijn tegenwoordig nog steeds wegwijzers voor Unger. Ze blijven groeien en investeren. Het succes komt voornamelijk door mensen die in meer dan 80 landen over de wereld samenwerken met zakenpartners om hun gereedschappen van hoge kwaliteit op de markt te brengen. Vanaf het moment dat ze werden opgericht streven ze naar het produceren van reinigingsgereedschap van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden ze oplossingen die zorgen voor schonere en gezondere gebouwen, ontworpen om efficiënter te werken en de hygiëne te bevorderen.

Unger Hiflo

Binnen het assortiment van Carel Lurvink kunt u terecht voor drie verschillende uitvoeringen van Unger nLiteAdvanced & Carbontec. Unger is een toonaangevende leverancier op het gebied van watergeleidende systemen voor de zuiverwaterreiniging. De Hiflo systeemtechnologie filtert mineralen en zouten uit het water, waardoor er zuiver water ontstaat. Het reinigen met zuiver watergeleidende systemen is voornamelijk van belang wanneer oppervlaktes gereinigd worden zonder dat deze gedroogd worden. Met behulp van zuiverwaterreiniging is het achterlaten van kringen, kalkresten en residu op oppervlaktes voorgoed verledentijd. Als het watergeleidende nLite stelensysteem gebruikt wordt, is zuiver water een veilige en effectieve reinigingsmethode, vooral op grotere hoogtes. Het nLite systeem is een modulair systeem, waarbij de afzonderlijke onderdelen naar wens geselecteerd kunnen worden op basis van de uit te voeren reinigingstaak. Het modulaire systeem bestaat uit zuiver-water filters, watergeleidende steelsystemen, hoekadapters en borstels.

Unger Hiflo nLite

Het Hiflo nLite stelensysteem van Unger is een innovatie op het gebied van ergonomisch, veilig en efficiënt reinigen, waarbij de gebruiker moeiteloos in staat is om veilig van de grond tot een hoogte van 20m meter te werken. Het stelensysteem is hierdoor uitermate geschikt voor de reiniging van onder andere glazen- en gebouwgevels, roestvrij stalen oppervlakken, zonnepanelen, borden en voertuigen. Het ergonomisch design, het eenvoudige gebruik en de perfecte verhouding tussen minimaal gewicht en maximale stabiliteit maken de Hiflo nLite een absolute meerwaarde voor alle professionele glasreiniging- en schoonmaakbedrijven.

Unger Hiflo Advance

De producten van Hiflo Advance zijn toevoegingen op het nLite stelensysteem. In dit assortiment treft u hoekadapters en sproeiers voor borstels.

Unger Hiflo Carbontec

De Hiflo Carbontec productgroep van Unger is een uitstekend voorbeeld hiervan. Deze producten en accessoires worden gekenmerkt door een unieke carbonvezelstructuur. De carbonvezeltechnologie binnen de Hiflo Carbontec producten bieden de gebruiker ultieme kwaliteit en stevigheid, terwijl de producten licht en ergonomisch in gebruik zijn. Bovendien draagt de sterke carbonvezelstructuur bij aan de lange levensduur van de Unger Hiflo watergeleidende steelsystemen en bijbehorende accessoires.

Glasbewassing bestellen

Meer informatie over de juiste glazenwassersmaterialen? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.