Filters

Asbakken

19 producten


Asbakken

Carel Lurvink biedt u diverse soorten asbakken: peukenzuilen, vrijstaande asbakken en wandasbakken. Een wandasbak is ideaal als u weinig plek heeft, een wandasbak staat ook niet in de weg. Moet uw wandasbak weersbestendig zijn? Geen probleem, bij Carel Lurvink vindt u wandasbakken van staal of RVS.  Een wandasbak is dus een goede keuze om uw terrein peukvrij te houden. Maakt u gebruik van een rokersruimte en heeft u de behoefte aan een normale vuilnisbak erbij? Kijk een naar de as-papierbakken, de perfecte oplossing voor een schone rokersruimte of entree.

De DropPit

De DropPit kan discreet in de stoep worden geïntegreerd en is buitengewoon gebruiksvriendelijk. Het enige dat gebruikers hoeven te doen om hun afval weg te gooien in de DropPit, is het deponeren van het afval in de asbaktegel in de grond.

Veel mensen laten hun kleine zwerfafval vaak op de grond achter om twee redenen. Ten eerste ontbreekt het vaak aan voldoende prullenbakken, waardoor mensen geen geschikte plek zien om hun kauwgom of sigaret netjes weg te gooien. Een andere reden waarom kauwgom en sigarettenpeuken vaak op de grond belanden, is simpelweg omdat mensen niet te veel moeite willen doen om hun kleine zwerfafval weg te gooien. Om te voorkomen dat de stoep bij uw pand bezaaid raakt met opgedroogde kauwgoms en opgerookte peuken, is het essentieel om beide oorzaken van vervuiling door klein zwerfafval aan te pakken.

Asbak en asbakken online bestellen?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.