Filters

Disposable hoofddeksels

7 producten

Disposable hoofddeksels

Als u in op uw werkplek met voedsel te maken heeft is hygiëne van uiterst belang. Niet alleen in de voedselindustrie maar bijvoorbeeld ook in laboratoria, in de gezondheidszorg, ziekenhuizen, steriele omgevingen, verzorgingshuizen, tandartspraktijken en horeca moeten er extra hygiëne-maatregelingen getroffen worden. Losse vergroten de kans op kruisbesmettingen aanzienlijk. Uw haren zitten namelijk vol met bacteriën en vervuiling. Wist u dat de gemiddelde persoon 50 tot 150 haren per dag verliest? Een goede oplossingen om te voorkomen dat haar in het eten of op een laboratorium sample belandt zijn haarnetjes. Door het dragen van een (disposable) haarnetje houdt u uw omgeving vrij van uitgevallen haren. Er zijn verschillende soorten hoofddeksels en in verschillende maten en kleuren. Wat heeft Carel Lurvink te bieden op het gebied van disposable hoofddeksels?

Verschillende soorten haarnetjes

Er zijn verschillende modellen. Carel Lurvink biedt disposable hoofddeksels als petten, petten met klep, baretten, mutsen, met mondmasker, capuchons en spuitkappen. Bovendien zijn de hoofddeksels te verkrijgen in verschillende maten en kunt u kiezen verschillende materialen (katoen, non woven, nylon, polyester, polyethyleen, polypropyleen). Zo treft u in het assortiment disposable hoofddeksels van ons eigen Premium A+ merk CaluGuard. De producten van ons eigen Premium A+ merk CaluGuard zijn van top kwaliteit. Wilt u meer informatie over CaluGuard, bekijk onze merkpagina!

Kleurcodering haarnetjes

Door verschillende kleuren haarnetjes te gebruiken kunt u verschillende kleuren gebruiken voor verschillende afdelingen en blijft alles op de juiste afdeling. De kleurcodering voldoet uiteraard aan de HACCP-wetgeving. Wilt u meer weten over de HACCP-wetgeving en wat het betekent voor uw organisatie? Lees onze whitepaper over waar u op moet letten! De kleuren  die Carel Lurvink aanbiedt zijn: Blauw, Geel, Groen, Oranje, Paars, Rood en Wit.

Detecteerbare haarnetjes

Carel Lurvink biedt ook detecteerbare haarnetjes. Deze zijn traceerbaar. Mocht een detecteerbaar haarnetje ergens ingevallen zijn, is het gemakkelijk terug te vinden. In de meeste gevallen zijn ze voorzien van een metalen strip waardoor ze detecteerbaar zijn. Kijk hier voor meer detecteerbare artikelen.

Speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie

CaluGuard disposable hoofddeksels zijn onder andere speciaal ontworpen voor de voedingsmiddelenindustrie en voldoen daardoor aan alle strenge hygiëne-eisen die gelden voor de omgang met voedsel. In onze webshop kunt u gemakkelijk filteren op ‘food’.

Toepassingen van een disposable haarnetjes:

  • Voedselverwerkende industrie;
  • Polyesterverwerkende industrie;
  • Schilder- en spuitwerkzaamheden;
  • Produktiewerkzaamheden en industrieel onderhoud;
  • Farmaceutische industrie;
  • Cleanrooms;
  • Laboratoria.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste disoposable hoofdeksels voor uw organisatie? Onze specialisten helpen u graag! Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.