Filters

Rubbers

4 producten

Rubbers voor glazenwassers

Carel Lurvink biedt alles wat nodig is voor het professioneel wassen van glazen. In het assoritment glazenwassersmateriaal bieden wij waterbehandelingsartikelen, messen en schrapers, glazenwashandschoenen, vloermaterialen, stelen (en accessoires), koppelriemen en tassen, materiaalhouders, diverse Hilfo producten en niet te vergeten raamwissers, glazenwasmiddelen, inwashouders, inwashoezen en rubbers voor glazenwassers.

Om weer glasheldere ramen te krijgen is een goede raamwisser erg belangrijk. Wij bieden semiprofessionele en professionele raamwissers van Pulex en Unger. Een goede raamwisser maakt het ramen wassen een stuk eenvoudiger. De effectiviteit van een raamwisser hangt af van het type en kwaliteit van het rubber.

Harde en zachte rubbers voor raamwissers

Het grote voordeel van onze raamwissers is dat u ze kunt gebruiken met verschillende rubbers. Door een speciaal slotmechanisme kunt u ze gemakkelijk verwisselen. Voor verschillende toepassingen zijn verschillende soorten rubbers beter geschikt. Een raamwisser met een zacht rubber is bijvoorbeeld beter geschikt voor koudere temperaturen. Bovendien kan met beter zachte rubbers gebruiken voor het wassen van oneffen oppervlakken doordat zachte rubbers zich beter aan de ondergrond aanpassen. Raamwissers met harde rubbers zijn daarentegen handiger bij warmere temperaturen en grote, gladde oppervlakken.

Het rubber van een raamwisser vervangen

Het verwisselen van een rubber is niet alleen handig als men verschillende type rubbers wilt gebruiken; het is ook handig als de rubber verbruikt is. Het rubber van uw raamwisser is aan vervanging toe als het begint te scheuren. Een oude rubber laat namelijk meer strepen op de ramen achter wat resulteert in een lelijk resultaat. Daarom is het om zo handiger dat u bij Carel Lurvink gewoon losse rubbers kunt kopen en u dus niet een compleet nieuwe raamwisser moet aanschaffen.

Rubbers van Unger

Veel raamwissers en rubbers in ons assortiment zijn van het merk Unger. Unger is een Duits bedrijf dat bekend is geworden door het creëren van innovatieve reinigingsproducten van hoge kwaliteit en het leveren van uitstekende klantenservice. Unger maakt het mogelijk raamwissers zelf samen te stellen. Diverse handgrepen, rails en rubbers zijn los verkrijgbaar zodat u zelf een raamwisser kunt samenstellen die aan al uw eisen voldoet.

Rubbers bestellen?

Toch meer informatie nodig? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!