Filters

Compactrollen

6 producten

Compactrollen online bestellen - Snel, efficiënt en duurzaam

Wat is een compact rol?

Compactrollen zijn een handige oplossing voor toiletruimtes en keukens. Ze worden steeds populairder vanwege hun efficiëntie en duurzaamheid. Een compact rol is een toiletpapier- of keukenrol zonder kartonnen koker in het midden, vandaar de naam "coreless". Hierdoor bevatten compactrollen meer papier dan traditionele rollen, waardoor ze langer meegaan en minder vaak vervangen hoeven te worden. Dit maakt ze uitermate geschikt voor drukbezochte locaties waar hygiëne en kostenbesparing belangrijk zijn. Een compact rol wordt strak opgerold, waardoor er geen losse vellen papier uitsteken en verspilling wordt voorkomen. Dankzij de compacte vorm nemen deze rollen ook minder ruimte in beslag, wat gunstig is voor opslag en transport.

Wanneer kies je voor een compact rol?

Een compact rol is ideaal voor diverse situaties waarin efficiëntie, kostenbesparing en duurzaamheid van belang zijn. Hier zijn enkele voorbeelden van wanneer je zou kunnen kiezen voor compactrollen:

1. Hoge verbruikslocaties: Als je een drukbezochte locatie hebt, zoals een kantoor, restaurant, ziekenhuis, of school, waar veel mensen gebruikmaken van de toiletruimte of keuken, zijn compactrollen een verstandige keuze. Ze gaan langer mee, waardoor je minder vaak hoeft bij te vullen, wat tijd en kosten bespaart.

2. Duurzaamheidsdoelen: Als jouw organisatie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en streeft naar het verminderen van afval en CO2-uitstoot, dan passen compactrollen perfect in dat plaatje. Doordat er geen kartonnen koker is, wordt er minder afval geproduceerd.

3. Beperkte opslagruimte: Compactrollen nemen minder ruimte in beslag dan traditionele rollen, wat voordelig is als je beperkte opslagruimte hebt. Dit is vooral gunstig voor bedrijven met compacte toiletruimtes.

4. Minder onderhoud: Omdat compactrollen meer papier bevatten, hoef je minder vaak de dispensers bij te vullen. Dit vermindert de onderhoudskosten en zorgt ervoor dat er altijd voldoende voorraad is.

Door te kiezen voor compactrollen, ben je zeker van een schone en efficiënte werkomgeving, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Welke kenmerken hebben compactrollen?

Compactrollen hebben verschillende kenmerken die ze onderscheiden van traditioneel toiletpapier- en keukenrollen. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van compactrollen:

1. Coreless ontwerp: Het meest opvallende kenmerk van compactrollen is het ontbreken van de kartonnen koker in het midden. Hierdoor bevatten compactrollen meer papier en gaan ze langer mee dan traditionele rollen.

2. Efficiënte opslag: Compactrollen nemen minder ruimte in beslag, waardoor je meer rollen op een kleinere oppervlakte kunt opslaan. Dit is vooral handig voor bedrijven met beperkte opslagruimte.

3. Strakke rol: Compactrollen worden strak opgerold, waardoor er minder kans is op losse vellen papier die verspild kunnen worden. Dit zorgt voor een nette en opgeruimde uitstraling van de toiletruimte.

4. Hoge absorptie: Compactrollen zijn gemaakt van hoogwaardig papier dat snel vocht opneemt. Dit maakt ze zeer geschikt voor gebruik in sanitaire ruimtes en keukens.

Met deze kenmerken bieden compactrollen een uitstekende oplossing voor bedrijven en instellingen die streven naar een efficiënte, kostenbesparende en milieubewuste aanpak van hun sanitaire voorzieningen.

Heb je speciale dispensers voor compactrollen?

Ja, voor compactrollen zijn er speciale dispensers beschikbaar die perfect zijn afgestemd op het coreless ontwerp van deze rollen. Deze dispensers zijn ontworpen om de compactrollen veilig en efficiënt te kunnen gebruiken. Bij Carel Lurvink hebben we dispensers voor compactrollen.