Glazenwasmiddelen

6 producten

Glazenwasmiddelen - Een glanzend, streeploos resultaat.

Ramen worden erg snel vies en moeten daarom regelmatig schoongemaakt worden. Het reinigen van glas gaat een stuk gemakkelijker en beter met een raamwisser die beschikt over een rubber van hoge kwaliteit, een inwashouder, een inwashoes en niet te vergeten een goed glazenwasmiddel. Daarnaast kunnen waterbehandelingsartikelen, messen en schrapers, rubbers voor glazenwassers, glazenwashandschoenen, vloermaterialen, stelen (en accessoires), koppelriemen en tassen, materiaalhouders, diverse Hiflo producten zoals, Hiflo nLite en Hiflo Advanced, en glazenwashandschoenen van pas komen. Al dit glazenwassersmateriaal vindt u in ons assortiment.

Waardoor worden ramen zo snel vies?

Allerlei dagelijkse dingen binnen huis zijn verantwoordelijk voor een vieze binnenkant van de ramen. Bijvoorbeeld koken, roken, bakken, gourmetten, kaarsjes aansteken, koffie zetten en zweten. Ook vet, stof, make-up, haarlak, en kalk deeltjes blijven snel achter op ramen.In de winter heeft men vaak nog sneller last van vieze ramen doordat men dan de verwarming weer aanzet. De verwarming warmt verontreinigde lucht  op die vervolgens langs de ramen naar opstijgt. Doordat de ramen vaak wat kouder zijn ze vaak wat vochtig waardoor de verontreinigingen op de ramen achter blijven.
De buitenkant van ramen wordt verontreinigd door regen, mist, uitlaatgassen en andere deeltjes die altijd door de lucht vliegen.

Een glanzend streeploos resultaat met onze glazenwasmiddelen

Een probleem is vaak dat er lelijke strepen achterblijven. De zouten en het schoonmaakmiddel die in het water aanwezig waren blijven namelijk achter op het raam als het water verdampt is. Om dit te vermijden raden wij aan te investeren in een goede raamtrekker en (nog belangrijker) een goede rubber zodat al het water goed weggetrokken kan worden. Er wordt ook beweerd dat men het beste de ramen kan lappen bij bewolkt weer. Als de zon op het raam staat verdampt het water namelijk nog sneller wat zorgt voor meer lelijke strepen. Professionele glazenwassers gebruiken raamglans of andere professionele glazenwasmiddelen die intensief en streeploos reinigen en ontvetten. De basis bestanddelen van de meeste streepvrije glazenwasmiddelen zijn water, alcohol en afwasmiddel.
Verschillende eigenschappen van onze glazenwasmiddelen:

  • Milieuvriendelijke glasreinigers
  • Schuimende glasreiniger
  • Gel glasreiniger
  • Spray glasreiniger
  • Geconcentreerde vloeistof glasreingier

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren