Glazenwasmiddelen

6 producten

Glazenwasmiddelen - Een glanzend, streeploos resultaat.

Om een streeploos resultaat te bereiken en de schoonheid van glazen oppervlakken te optimaliseren, raden wij ten zeerste het gebruik van onze hoogwaardige glazenwasmiddelen aan. Deze speciaal geformuleerde reinigingsproducten zijn ontworpen om niet alleen vuil en vlekken effectief te verwijderen, maar ook om een glanzende en streeploze afwerking achter te laten. Bovendien zijn glazenwasmiddelen geschikt voor diverse glasoppervlakken, zoals ramen, spiegels en glazen deuren. Deze middelen zijn ontworpen om niet alleen strepen te verwijderen, maar ook een beschermende laag achter te laten die bijdraagt aan het afstoten van toekomstig vuil, waardoor de noodzaak tot frequenter reinigen wordt verminderd.

Waardoor worden ramen zo snel vies?

Allerlei dagelijkse dingen binnen huis zijn verantwoordelijk voor een vieze binnenkant van de ramen. Bijvoorbeeld koken, roken, kaarsjes aansteken, koffie zetten en zweten. Ook vet, stof, make-up, haarlak, en kalk deeltjes blijven snel achter op ramen. In de winter heeft men vaak nog sneller last van vieze ramen doordat de verwarming vaak rond deze periode wederom wordt aangezet. De verwarming warmt verontreinigde lucht op die vervolgens langs de ramen opstijgt. Doordat de ramen vaak wat kouder zijn zorgt het ervoor dat het de verontreinigde lucht laat consenseren waardoor de verontreinigingen op de ramen achter blijven. De buitenkant van ramen wordt verontreinigd door regen, mist, uitlaatgassen en andere deeltjes die in de lucht aanwezig zijn.

Een glanzend streeploos resultaat met onze glazenwasmiddelen

Een probleem is vaak dat er lelijke strepen achterblijven. De zouten en het schoonmaakmiddel die in het water aanwezig waren blijven namelijk achter op het raam als het water verdampt is. Om dit te vermijden raden wij aan te investeren in een goede raamtrekker en (nog belangrijker) een goede rubber zodat al het water goed weggetrokken kan worden. Er wordt ook beweerd dat men het beste de ramen kan lappen bij bewolkt weer. Als de zon op het raam staat verdampt het water namelijk nog sneller wat zorgt voor meer lelijke strepen. Professionele glazenwassers gebruiken raamglans of andere professionele glazenwasmiddelen die intensief en streeploos reinigen en ontvetten.
Verschillende eigenschappen van onze glazenwasmiddelen:

  • Milieuvriendelijk
  • Schuimend
  • Gel glasreiniger
  • Spray glasreiniger

Glazenwasmiddel of osmosewater?

Water met glazenwasmiddel en osmosewater verschillen aanzienlijk in hun samenstelling en toepassingen bij het reinigen van glasoppervlakken. Glazenwasmiddel bevat vaak chemicaliën die specifiek zijn ontworpen om vet, vuil en strepen te verwijderen, waardoor ramen een glanzende uitstraling krijgen. Het reinigingsproces met glazenwasmiddel vereist doorgaans extra stappen, zoals het drogen en polijsten van het glas. Het bij de hand hebben van glazenwasmiddel is vooral in uw voordeel als u geen osmosewater tot uw beschikking hebt en is om deze reden altijd handig om te hebben in geval van nood. 

Aan de andere kant is osmosewater puur water waaruit onzuiverheden zijn verwijderd via een osmosefiltratieproces. Osmosewater laat geen strepen of vlekken achter, omdat het vrij is van mineralen en verontreinigingen die normaal gesproken voor aanslag zorgen. Het gebruik van osmosewater voor glasreiniging resulteert vaak in een streeploos en helder oppervlak zonder de noodzaak van extra droog- of poetswerk. Ook heeft het geen glazenwasmiddel nodig om effectief te zijn tegen vuil en andere ontreinigheden. 

Glazenwasmiddel bestellen?

Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!