Koppelriemen en tassen

9 producten

Koppelriemen en tassen voor glazenwassers

Tijdens het glazenwassen heeft men verschillende gereedschappen nodig zoals een inwashouder, een inwashoes, een raamwisser, glazenwasmiddelen, glazenwashandschoenen, messen of schrapers, etc. Om zo efficient mogelijk te werken is het uiteraard het beste dat men altijd alles binnen handbereik heeft. Hoe kan men tijdens het glazenwassen altijd alles bij de hand hebben? De oplossing is een koppelriem.

Koppelriem

Een koppelriem kunt u aan uw werkbroek bevestigen op dezelfde manier als u een normale riem bevestigd. Een koppelriem houdt dus ook nog eens de broek op de juiste plaats. De riemen zijn uiteraard verstelbaar en in verschillende maten te verkrijgen. Vervolgens kunt u verschillende gereedschappen of gereedschapstassen aan de koppelriem bevestigen zodat u het altijd bij de hand heeft. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld speciale wisserhouders die u aan uw koppelriem kunt bevestigen zodat u ook raamwissers eenvoudig met zich mee kunt dragen, speciale zeemtassen voor het opbergen van losse doekjes of een schraper. Uiteraard kan een koppelriem ook in andere branches erg van pas komen.

Unger glazenwasmateriaal

In ons assortiment vindt u koppelriemen en tasjes van het merk Unger. Unger is een toongevend bedrijf in de professionele reinigingsindustrie. Een koppelriem is een mooi voorbeeld van het doel van Unger. Unger streeft namelijk ernaar het werk van professioneel sneller beter en makkelijker te maken. Het glazenwasmateriaal van Unger is van hoge kwaliteit en wordt constant geïnnoveerd zodat altijd de beste oplossingen aangeboden voor schonere en gezondere gebouwen aangeboden worden.
Carel Lurvink heeft meer dan 250 Unger schoonmaakartikelen. Dit aanbod bestaat onder andere uit bezems en borstels, raamwissers, messen en schrapers en stelen. Bekijk daarom ons assortiment eens.

Hulp nodig bij uw keuze?

Toch meer informatie nodig? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!