Filters

Hygienepapier

306 producten

Best verkocht
CaluCare Premium mini jumborol toiletpapier 2-lgs cellulose 12x170mtr
CaluCare Premium mini jumborol toiletpapier 2-lgs cellulose 12x170mtr
CaluCare Premium mini jumborol toiletpapier 2-lgs cellulose 12x170mtr
CaluCare Premium mini jumborol toiletpapier 2-lgs cellulose 12x170mtr
170 meter
320 meter

Hygiënepapier bestellen

Bij Carel Lurvink vindt u een zeer groot assortiment hygiënepapier. Van toiletpapier en papieren handdoekjes, tot poetspapier, servetten, onderzoekstafelpapier en placemats.  Verkrijgbaar in verschillende diktes:  1-, 2-, 3- en soms zelfs 4-laags papier. Gemaakt van cellulose of juist van 100% gerecycled papier. Met of zonder EU Ecolabel en FSC-keurmerk. En voor al hygiënepapier, hebben we bijpassende dispensers.

Toiletpapier

Naast de normale toiletpapierrollen, bieden we jumborollen aan. Dit zijn extra grote rollen toiletpapier en ideaal voor drukbezochte ruimtes. Doordat er zeer veel papier op zit, hoeft u de rol minder vaak te vervangen. Zo bevat de CaluCare Premium jumborol maar liefst 320 meter aan papier. Hetzelfde geldt een beetje voor de compactrol. Dit is een toiletpapierrol zonder kartonnen koker waardoor er meer papier op zit dan op een normale toiletrol. Een ander soort toiletpapier in ons assortiment is de doppenrol. In plaats van een koker bevat deze rol plastic doppen aan de zijkanten. Hierdoor blijft de rol goed hangen in de dispenser. Een mooi voorbeeld van een doppenrol is het GreenGrow papier van BlackSatino. Gemaakt van Miscanthusvezel, een zeer duurzame papiersoort.

Naast de verschillende rollen toiletpapier, bieden we ook gevouwen toiletpapier aan. Bijvoorbeeld het toiletpapier van Tork. Dit papier zit per stapel verpakt in een pakje die u eenvoudig in de dispenser kunt plaatsen. Een voordeel van gevouwen toiletpapier is dat de gebruiker steeds slechts 1 vel per keer pakt, waarbij er geen ander vellen aangeraakt worden.

Papieren handdoekjes

Net als bij het toiletpapier, zijn papieren handdoekjes in verschillende varianten, papiersoorten en -diktes en afmetingen verkrijgbaar. Een handige manier om de soorten papier uit elkaar te houden, is de onderverdeling in de vouwwijze. V-vouw, W-vouw, Z-vouw en C-vouw, waarbij de letter aangeeft hoe de handdoekjes gevouwen zijn.

V-vouw, W-vouw en Z-vouw papieren handdoekjes hebben als voordeel dat ze in elkaar haken, waardoor u altijd slechts één handdoekje per keer pak. Dit voorkomt verspilling en bespaart kosten. Een ander voordeel is dat ze daardoor altijd volledig uitgevouwen uit de dispenser komen en u nooit het volgende handdoekje met uw handen aan hoeft te raken. Extra hygiënisch dus. C-vouw papieren handdoekjes daarentegen liggen op elkaar gestapeld, waardoor u meerdere handdoekjes kunt pakken. Handig in sommige gevallen, maar niet erg economisch.

Naast de papieren handdoekjes, zijn er de papieren handdoekrollen. En ook hier geldt dat u de keuze heeft uit verschillende papiersoorten, diktes en aantal meters op de rol. Er zijn zelfs blauwe handdoekrollen beschikbaar, zoals de CaluCare Premium Matic handdoekrol, speciaal voor de voedingsindustrie.

Poetsdoeken

Voor de wat grovere vervuiling en zwaarder schoonmaakwerk hebben we verschillende soorten poetsdoeken in ons assortiment. Bijvoorbeeld non-woven poetsdoeken, zoals de CaluClean NM70 Industry poetsdoek. Zeer sterk, pluisvrij en met een hoog absorptievermogen. Of poetsdoeken gemaakt van gebruikt textiel, zoals de witte CaluClean tricot poetsdoeken, die in combinatie met gebruik van oplosmiddelen geen kleur afgeven.

Poetspapier

Poetspapier is onmisbaar op elke werkplek, bijvoorbeeld om even snel uw handen af te drogen of gemorste vloeistoffen op te vegen. Poetspapier is in verschillende varianten verkrijgbaar. Op basis van het aantal meters papier wordt een onderscheid gemaakt in mini, midi en maxi (ook industriepapier genoemd) poetsrollen. Verder kunt u ook hier kiezen uit de hoeveelheid lagen papier, de papiersoort en aan welke keurmerken het papier moet voldoen.

Overig hygiënepaper

Verder vindt u in ons assortiment overig hygiënepapier, zoals handdoekcassettes gemaakt van draad- of netversterkt papier. Dit papier voelt aan als stof en is hele erg sterk. Maar ook onderzoekstafelpapier voor op uw behandeltafel of onderzoeksbank en placemats en servetten om uw tafel schoon te houden en mooi aan te kleden.

Hygiënepapier kopen bij Carel Lurvink

Al uw hygiënepapier koopt u bij Carel Lurvink. U vindt bij ons alle bekende A-merken, zoals BlackSatino, Kimberly Clark, Scott, Tork en Wypall. Maar ook hygiënepapier van ons eigen Premium A+ merk CaluCare. Met de aanschaf van dit papier kunt u aanzienlijke besparingen realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsvergelijking. Voor alle merken en soorten papier, hebben we bijpassende dispensers in ons assortiment. Wilt u meer informatie? Onze Customer Solution Specialisten helpen u graag verder.