Filters

Verpakkingsmaterialen

40 producten


CaluDetect kabelbinders detecteerbaar plastic 360x4,5mm 100st blauw
CaluDetect kabelbinders detecteerbaar plastic 360x4,5mm 100st blauw
360 mm
98 mm
140 mm
200 mm
290 mm
365mm
2,5mm
3,6mm
4,8mm
4,5mm
7,5mm
Bindtouw hennep 50gr

Bij Carel Lurvink begrijpen we dat de juiste verpakkingsmaterialen essentieel zijn voor de bescherming en presentatie van uw producten. Ons assortiment bevat alles van afdekmateriaal voor het veilig afdekken van objecten tegen stof en vuil, tot transportetiketten die zorgen voor een duidelijke identificatie tijdens het vervoer. Kabelbinders en touw en omsnoering bieden stevige oplossingen voor het veilig bundelen en vastzetten van uw goederen. Daarnaast omvat ons aanbod een diversiteit aan verpakkingsmateriaal en verpakkingszakken, variërend van flexibel tot stevig, om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw producten. Elk product in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen, waarmee Carel Lurvink dé partner is voor al uw verpakkingsbehoeften​​.

Afdekmateriaal
Afdekmateriaal is onmisbaar voor het beschermen van objecten tegen stof en vuil tijdens transport of opslag. Carel Lurvink biedt diverse opties, waaronder folies en hoezen, om uw goederen veilig te houden.

Transport Etiketten
Transportetiketten zorgen voor een heldere communicatie en identificatie van uw zendingen. Met verschillende formaten en types ondersteunt Carel Lurvink een efficiënt transportproces.

Kabelbinders
Voor het stevig bundelen en vastzetten van producten zijn kabelbinders een praktische oplossing. Verkrijgbaar in diverse lengtes en sterktes, bieden ze een veelzijdige bevestigingsoplossing.

Touw en omsnoering
Touw en omsnoering zijn essentieel voor het zekeren van ladingen. Carel Lurvink levert materialen van hoge kwaliteit die zorgen voor een stevige omsnoering van uw producten.

Verpakkingsmateriaal
Van noppenfolie tot kartonnen dozen, Carel Lurvink’s assortiment verpakkingsmateriaal biedt voor elk product een passende bescherming.

Verpakkingszakken
Voor het verpakken van kleinere items tot bulkproducten, de verpakkingszakken van Carel Lurvink zijn beschikbaar in verschillende maten en materialen, geschikt voor diverse toepassingen.