Filters

Handschoenendispenser

7 producten

Handschoenendispenser bestellen?

Vaak worden disposable handschoenen of wegwerphandschoenen al aangeboden in een verpakking waaruit de handschoenen gemakkelijk te verwijderen zijn. Wegwerphandschoenen worden veel gebruikt in sectoren waar hygiëne van groot belang is. Denk hierbij aan ziekenhuizen, de voedingsindustrie, in de landbouw en zorginstellingen. De handschoenen voorkomen dat bacteriën van uw handen op de producten terecht komen of een infectie veroorzaken. Een handschoenendispenser zorgt ervoor dat de handschoenen altijd binnen handbereik zijn. Bij Carel Lurvink bieden uitsluitend hoogwaardige handschoenendispensers van de toongevende merken Bosgraaf, Ingo man, SantralCaluGloves en CaluGuard. Verder heeft u keuze uit handschoenendispensers die te bevestigen zijn aan een wand of verplaatsbare handschoenendispensers. Bovendien zijn de handschoenendispensers gemaakt van verschillende materialen (roestvrij staal, kunststof of acryl). Ten slotte heeft u keuze uit handschoenendispensers die te bevestigen zijn aan een wand of verplaatsbare handschoenendispensers.

Handschoenendispenser voor verpakkingen wegwerphandschoenen

Er zijn handschoenendispensers waarin men een heel pak handschoenen kan vastzetten zodat de verpakking niet weg kan schuiven als u probeert handschoenen te pakken. Vooral als u snel handschoenen nodig heeft kan een handschoenendispenser grote voordelen hebben. Als de verpakking wegwerphandschoenen leeg is kunt u de lege doos gemakkelijk vervangen door een nieuwe volle. Deze type handschoenendispenser is verkrijgbaar in modellen die aan de wand te bevestigen zijn of standaarden die men op de tafel kan zetten. Het voordeel van handschoenendispensers die men op tafel kan zetten is dat deze handschoenendispensers te verplaatsen zijn. U kunt de handschoenendispenser dus precies daar plaatsen waar u hem nodig heeft. 

Handschoenendispenser met losse wegwerphandschoenen

Er zijn ook handschoenendispenser die men zelf moet vullen met losse wegwerphandschoenen. De handschoenendispenser in ons assortiment van dit type zijn handschoenendispensers die aan de wand bevestigd moeten worden. U kunt zelf kiezen met welk type handschoenen u deze handschoenendispensers vult. Ook bieden wij een handschoenendispenser van het merk Bosgraaf met drie openingen zodat u de handschoenendispenser kunt vullen met verschillende soorten handschoenen.

Meer informatie betreffende de juiste dispenser voor uw situatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.