Disposable broeken

2 producten

Disposable broeken

In de de voedingsmiddelenindustrie, de zorg en de medische sector staat hygiëne voorop. Daarom moeten diverse veiligheidsmaatregelingen om de hygiëne te handhaven getroffen worden. Disposable kleding of wegwerpkleding wordt daarom veel gebruikt in deze sectoren. Ze helpen niet alleen de hygiëne te handhandhaven door de kans op overdracht van infecties, virussen en bacteriën te verkleinen, disposable kleding beschermt ook tegen risico’s en gevaren zoals chemicaliën en gevaarlijke stoffen die vanuit producten of te verwerken ingrediënten kunnen komen. Het dragen van wegwerpkleding is dus veiliger en hygiënischer.
 
Carel Lurvink biedt het complete set aan disposable kleding zoals disposable overalls, disposable schorten, disposable bezoekersjassen, disposable mouwovertrekken, disposable hoofddeksels, disposable gelaat, disposable mondmaskers, disposable schoenovertrekken, disposable handschoenen en beschermkledingdispensers. Alle producten in ons assortiment voldoen uiteraard aan de HACCP-normen. De producten van ons eigen Premium A+ merk CaluGuard zijn van top kwaliteit. Wilt u meer informatie over CaluGuard, bekijk onze merkpagina!

Disposable broek

De disposable broek in ons assortiment is van ons eigenmerk CaluGuard. Het CaluGuard assortiment is samengesteld op basis van de kennis die wij in de loop van vele jaren hebben opgebouwd, gecombineerd met de resultaten van gezamenlijk onderzoek met productspecialisten en klanten. CaluGuard biedt kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs. Zo ook de CaluGuard disposable broek. Het is belangrijk dat een disposable broek voorzien is van een elastiek in de taille zodat de broek goed blijft zitten en optimale bescherming kan bieden. Hij is gemaakt van Microtex (65gram/m2) en biedt bescherming tegen fijne stofdeeltjes en chemicaliënspatten. De stof is ademend waardoor de disposable broek koel en comfortabel zit. Niets is zo vervelend als zweten onder uw kleding.

Bijpassende disposable kleding

In ons assortiment vindt u tevens een bijpassend overall van CaluGuard (bijvoorbeeld artikelnummer 87370). Een passende combinatie disposable broek en overall draagt bij aan een professionelere uitstraling. Uiteraard biedt het assortiment van Carel Lurvink wegwerpkleding in verschillende kleuren, maten en gemaakt van verschillende materialen voor iedere soort werkzaamheid. Op onze webshop kunt u eenvoudig op merk, materiaal, maat, kleur, eigenschap en de veiligheidsklasse (als dit van toepassing is) filteren zodat u direct ziet welke wegwerpkleding uit ons assortiment aan uw specifieke wensen én aan de wettelijke eisen voldoet. 

Toepassingen van een disposable broek

  • Voedselverwerkende industrie
  • Polyesterverwerkende industrie
  • Schilder- en spuitwerkzaamheden
  • Produktiewerkzaamheden en industrieel onderhoud.
  • Farmaceutische industrie
  • Cleanrooms
  • Laboratoria

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.