Filters

Materiaal- en werkwagens toebehoren

75 producten

Materiaalwagens en werkwagens onderdelen

Materiaalwagens en werkwagens bieden de mogelijkheid tot het opbergen van allerlei artikelen, gereedschap of materialen. Het handige aan materiaalwagens en werkwagens is dat ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Zo kunt u meerdere producten makkelijk tegelijk transporteren. Echter is het juiste type materiaalwagen erg afhankelijk van het type werkzaamheden. Carel Lurvink biedt een materiaalwagen of werkwagen voor elke branche; u vindt gegarandeerd een wagen die bij uw werkzaamheden past. Zo bieden wij bijvoorbeeld magazijnwagens, plateauwagens, tafelwagens, etagewagens, bakwagens en diverse materiaalwagens voor de schoonmaakbranche. Een schoonmaak werkwagen zorgt ervoor dat de schoonmaakmedewerker fysiek minder zwaar belast wordt.

Soms is het aanbod echter niet voldoende en kunt u niet de perfecte materiaalwagen vinden; of onderdelen van uw materiaalwagen moeten dringend vervangen worden. Daarom biedt Carel Lurvink een uitgebreid assortiment onderdelen voor materiaalwagens en werkwagens.

In het assortiment materiaalwagens en werkwagens onderdelen vindt u onder andere de volgende artikelen:

Ook kunt u complete kits vinden voor uw werkwagen zoals bijvoorbeeld een uitbreidingskit, een mopkit, een wielenset en hakensets.

Uiteraard kan een waarschuwingsbord “natte vloer” ook niet missen bij een schoonmaak werkwagen. Men wil immers niet dat er mensen uitglijden.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren