Filters

Materiaal- en werkwagens toebehoren

78 producten

Materiaalwagens en werkwagens onderdelen online bestellen

Schoonmaakkarren en werkwagens bieden de mogelijkheid tot het opbergen van allerlei artikelen, gereedschap of materialen. Het handige aan materiaalwagens en werkwagens is dat ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Zo kunt u meerdere producten makkelijk tegelijk transporteren. Echter is het juiste type materiaalwagen erg afhankelijk van het type werkzaamheden. Carel Lurvink biedt een materiaalwagen of werkwagen voor elke branche; u vindt gegarandeerd een wagen die bij uw werkzaamheden past. Zo bieden wij bijvoorbeeld magazijnwagens, plateauwagens, tafelwagens, etagewagens, bakwagens en diverse materiaalwagens voor de schoonmaakbranche. Een schoonmaak werkwagen zorgt ervoor dat de schoonmaakmedewerker fysiek minder zwaar belast wordt.

Volledig assortiment schoonmaakkar en werkwagens toebehoren

In sommige gevallen is het beschikbare aanbod mogelijk niet volledig aan uw behoeften aangepast, waardoor het moeilijk kan zijn om de perfecte materiaalwagen te vinden. Dit geldt ook als sommige onderdelen van uw huidige materiaalwagen dringend moeten worden vervangen. Daarom beschikt Carel Lurvink over een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige onderdelen voor materiaalwagens en werkwagens van gerenommeerde merken zoals Taski, Vileda en ons eigen A+ merk CALU TTS. Binnen het assortiment van materiaalwagen- en werkwagenonderdelen treft u diverse essentiële artikelen aan. Van bevestigingsmiddelen tot accessoires, en van vervangbare componenten tot specifieke toevoegingen die de functionaliteit van uw wagen verbeteren. Bij Carel Lurvink vindt u de juiste oplossing om uw materiaalwagen optimaal te onderhouden en aan te passen aan uw vereisten. Het assortiment materiaalwagens en werkwagens onderdelen vindt u onder andere de volgende artikelen:

• Verschillende wasnetten en wasnet frames;
Emmers;
Zakhouders;
Zakken;
Afvalzakken en afvalzakhouders;
Deksels voor emmers of zakhouders;
Bezemklemmen en verschillende bezemhouders;
Schrobborstels;
Werkwagenwielen;
Steelklemmen;
Mop containers of een korf voor een draaimop;
Imprenatiezeef.

Ook kunt u complete kits vinden voor uw werkwagen zoals bijvoorbeeld een uitbreidingskit, een mopkit, een wielenset en hakensets. Uiteraard kan een waarschuwingsbord “natte vloer” ook niet missen bij een schoonmaak werkwagen. Men wil immers niet dat er mensen uitglijden.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.