Filters

Printers, labels, etiketten en afdruklinten

98 producten

Printers, labels, etiketten en afdruklinten

Carel Lurvink biedt diverse professionele printers, labels, etiketten en afdruklinten voor signalisatie. Net als de meeste signalisatie artikelen zijn ook onze printers, labels, etiketten en afdruklinten van het toongevende merk Brady. 

Printers

Signalisatie printers en labelprinters zijn speciaal ontwikkeld voor het printen van grote borden, pictogrammen of andere labels. Het bijzondere aan signalisatie- en labelprinters zijn de verschillende kleuren labels en inkttinten. Zulke printers maken het mogelijk kwalitatief en kosten efficiënt labels te printen. Labelprinters kunnen vele verschillende toepassingen hebben. Er bestaan bovendien verschillende uitvoeringen printers. Wij bieden diverse printers. Het is maar net welk type printer u de voorkeur geeft. De verschillende uitvoeringen printers die aangeboden worden zijn:

 • Draagbare labelprinters zijn eenvoudig in gebruik en kunnen makkelijk op locatie gebruikt worden. Ideaal bijvoorbeeld voor het labelen in een magazijn. 
 • Industriele labelrpinters kunnen grotere volume en afmetingen printen en zijn door hun grote formaat eerder geschikt voor industriële omgevingen.
 • Desktop labelprinters zitten tussen draagbare en industriële labelprinters in. Desktop labelprinters zijn geschikt voor het printen van middelgrote labels en volumes. Ideaal bijvoorbeeld voor op kantoor. 
 • Signalisatieprinters creeren ter plaatse pictogrammen en labels met bijzondere kleuren en vormen. Sommige signalisatieprinters snijden het label bovendien meteen op maat.

Labels

Het labelen van producten is erg belangrijk om een goed overzicht te houden. Zonder signalisatielabels werken magazijnen een stuk minder efficiënt. Niet alleen goede organisatie op de werkvloer is belangrijk maar ook veiligheid. Vergeet daarom niet de werkvloer te voorzien van de juiste veiligheidspictogrammen. Veiligheidspictogrammen kunnen gemakkelijk, duurzaam en kosten efficiënt geprint worden met een signalisatieprinter.
Niet alle labels zijn hetzelfde. U moet altijd met het toepassingsdoel van labels rekening houden.

 1. Moet het label resistent zijn tegen extreme temperaturen, vochtigheid, lak of andere agressieve omgevingen? Dan kunt u het beste kiezen voor labels met een hoge resistentie zoals polyester labels.
 2. Voor het labelen van kabels kunt u het beste wikkellabels gebruiken.
 3. Voor het labelen van eppendorf tubes, objectglaasjes, buisjes en andere objecten in laberatoria zijn stoomsterilisatie labels het beste geschikt.
 4. Component labels zijn speciaal ontwikkeld voor het labelen van hele kleine componenten.
 5. Voor veiligheidssignalisatie in een magazijn zijn er speciale magazijnlabels.
 6. Fraude aantoonbare labels voorkomen dat een label verwijderd en hergebruikt kan worden.
 7. Met label zegels kunt u uw producten goed verzegelen zodat men ongeoorloofd gebruik gemakkelijk kan vaststellen en het gebruik van geopende vervallen producten vermijdt.

Etiketten

Naast professionele labels vindt u in het assortiment van Carel Lurvink ook eenvoudige etiketten die u zelf naar wens kunt labelen. De etiketten zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Wij bieden etiketten van HP vinyl, glanzend papier of polyester. 

Afdruklinten

Afdruklinten zijn essentieel voor elke signalisatie of label printer. U kunt kiezen uit verschillende type afdruklinten. Het is belangrijk een afdruklint te kiezen die goed bij het toepassingsdoel van het label past.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.