Filters

Disposable schoenovertrekken

8 producten

Disposable schoenovertrek

Schoenen nemen ook veel vuil en bacteriën van buiten mee een ruimte in. Daarom is het ook van belang een schoenovertrek over uw schoenen te doen bij het betreden van ruimtes waarbij hygiëne een grote rol speelt. Schoenovertrekken besparen veel tijd doordat de schoenen niet uitgetrokken en gedesinfecteerd hoeven te worden. Bovendien zal men op deze manier niet dezelfde hygiëne bereiken als met disposable schoenovertrekken Uw schoenen komen door een schoenovertrek niet in contact met de omgeving en kunnen dus geen bacteriën overdragen. Vooral in de gezondheidszorg en voedingsmiddelenindustrie is dit uiterst belangrijk. Na gebruik gooit u de disposable schoenovertrek op een veilige manier weer weg.

Disposable schoenovertrekken ondersteunen strenge hygiëne regimes bij organisaties die moeten voldoen aan hygiënecodes zoals de HACCP. Wilt u meer weten over hygiënecodes zoals de HACCP. Kijk in ons kenniscentrum naar de whitepaper hierover!

Toepassingen van een disposable schoenovertrek:

  • Voedselverwerkende industrie;
  • Polyesterverwerkende industrie;
  • Schilder- en spuitwerkzaamheden;
  • Produktiewerkzaamheden en industrieel onderhoud;
  • Farmaceutische industrie;
  • Cleanrooms;
  • Laboratoria.

Onze eigen CaluGuard disposable schoenovertrekken zijn onder andere speciaal ontworpen voor de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor heeft u meer grip op de hygiëne in uw werkomgeving Kortom, bij Carel Lurvink bent u aan het goede adres voor diverse disposable baardmaskers, die aansluiten op uw werkzaamheden en industrie. De producten van ons eigen Premium A+ merk CaluGuard zijn van top kwaliteit. Wilt u meer informatie over CaluGuard, bekijk onze merkpagina!

Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste disposable baardmaskers voor uw situatie? Onze specialisten helpen u graag! Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.