Filters

Luchtverfrissers

36 producten

Good Sense BreakDown 1ltr
Good Sense BreakDown 1ltr
1 liter
5 liter

Luchtverfrissers voor iedere ruimte

Met een luchtverfrisser haalt u een heerlijke frisse geur in huis zodat onaangename geurtjes gemaskeerd worden door de sterkere geur van de luchtverfrisser te laten overheersen. Echter ervaren sommige mensen de geur van sommige luchtverfrissers als onprettig. Sommige mensen zijn zelfs allergisch voor luchtverfrissers. Als ze in een ruimte komen waar een luchtverfrisser gebruikt is krijgen ze hoofdpijn, irritatie van ogen en luchtwegen of andere allergische reacties.

Luchtverfrissers een goede oplossing

Toch bieden luchtverfrissers een goede oplossing om de sensatie van frisse lucht in slecht geventileerde ruimten te vergroten. Een ideale oplossing om geurproblemen effectief op te lossen in publieke ruimten, bars, hotelkamers, restaurants, kantoorpanden, toiletten etcetera. Luchtverfrissers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo bieden bij spuitbussen. Geurafgevende blokjes, armonalampen, luchtverfrisser korrels, automatische luchtverfrissers. Uiteraard kunt u ook zelf een geur kiezen die u prettig vindt; heeft u liever een kruidige geur, een frisse geur of een zoete geur? Bij Carel Lurvink vindt u een ruim assortiment luchtverfrissers.

Breed assortiment met veel keuze en merken

Bij Carel Lurvink hebben we een ruim assortinment aan luchtverfrissers. Zo kunt u bij ons kiezen uit de volgende merken: CaluClean, Good SenseGlade, Kimberly ClarkBlackSatino, Uriwave, Vendor, Diversey, Tork.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.