Filters

Wasverzamelaars

12 producten

Wasverzamelaars bestellen?

Wasverzamelaars zijn een ideale oplossing voor het efficient verzamelen van vuile was. Wasverzamelaars zijn te verkrijgen in verschillende maten en uitvoeringen zodat er een ideale Wasverzamelaar is voor iedere taak. Wasverzamelaars worden veel gebruikt in ziekenhuizen, zorginstellingen, hotels, horeca, wasserettes, stomerijen of andere bedrijven. Onze wasverzamelaars en afvalverzamelaars zijn van de toongevende merken Curver, Numatic en Snijders Care. Deze merken staan bekend om hun hoge kwaliteit producten die lang mee gaan. De wasverzamelaars zijn van kunststof of roestvrijstaal. Deze materialen zijn gemakkelijk te reinigen wat bijdraagt aan een goede hygiëne. 

Wasverzamelaars

Met behulp van een wasverzamelaar kunt u gemakkelijk was sorteren, verzamelen en verplaatsen. U kunt kiezen uit verschillende soorten wasverzamelaars. Voor kleine hoeveelheden is een normale wasmand waarschijnlijk voldoende. Mocht u echter grotere hoeveelheden was moeten verzamelen, verplaatsen of sorteren, kan een wasgoedwagen van pas komen. Een wasgoed is makkelijk verplaatsbaar doordat een wasgoedwagen wielen heeft. Zorg ervoor dat u de rem op de wielen zet als u de wasgoedwagen ergens laat staan zodat ongelukken voorkomen kunnen worden. Vaak worden verschillende wasverzamelaars gebruikt om onderscheid te maken tussen vuile en schone was. Door steeds de juiste wasverzamelaar te gebruiken vermijdt u dat schone was in vieze wasverzamelaars landen waardoor de schone was naar gaat ruiken en nog een keer gewassen moet worden. Er bestaan ook wasverzamelaars die beschikken over verschillende compartimenten zodat bijvoorbeeld schone en vuile was op dezelfde wagen getransporteerd kan worden. Sommige wasverzamelaars beschikken al over een waszak, bij andere wasverzamelaars kunt u zelf de waszak vervangen. Een vervangbare waszak is handig doordat een gehele gevulde waszak verwijderd kan worden zodat de was goed gesorteerd blijft. 

Toebehoren wasverzamelaars en afvalverzamelaars

Naast een stevige wasverzamelaar heeft u ook verschillende toebehoren nodig. Bij toebehoren voor wasverzamelaars kunt u bijvoorbeeld denken aan wasnetten, waszakken, strijktafels, deksels voor wasverzamelaars, klemsnoeren, spanringen of koppelmechanismes. De deksels, klemsnoeren, spanringen of koppelmechanismes zijn vaak te gebruiken voor beide typen verzamelaars: wasverzamelaars en afvalverzamelaars.

Wasverzamelaar nodig?

Toch meer informatie nodig? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!