Filters

wasverzamelaars

15 producten

Wasverzamelaars en afvalverzamelaars

Wasverzamelaars en afvalverzamelaars zijn een ideale oplossing voor het efficient verzamelen van vuile was of afval. Wasverzamelaars en afvalverzamelaars zijn te verkrijgen in verschillende maten en uitvoeringen zodat er een ideale Wasverzamelaar of afvalverzamelaar is voor iedere taak. Wasverzamelaars en afvalverzamelaars worden veel gebruikt in ziekenhuizen, zorginstellingen, hotels, horeca, wasserettes, stomerijen of andere bedrijven. Onze wasverzamelaars en afvalverzamelaars zijn van de toongevende merken Curver, Numatic, Rubbermaid en Snijders Care. Deze merken staan bekend om hun hoge kwaliteit producten die lang mee gaan. De wasverzamelaars en afvalverzamelaars zijn van kunststof of roestvrijstaal. Deze materialen zijn gemakkelijk te reinigen wat bijdraagt aan een goede hygiëne. 

Wasverzamelaars

Met behulp van een wasverzamelaar kunt u gemakkelijk was sorteren, verzamelen en verplaatsen. U kunt kiezen uit verschillende soorten wasverzamelaars. Voor kleine hoeveelheden is een normale wasmand waarschijnlijk voldoende. Mocht u echter grotere hoeveelheden was moeten verzamelen, verplaatsen of sorteren, kan een wasgoedwagen van pas komen. Een wasgoed is makkelijk verplaatsbaar doordat een wasgoedwagen wielen heeft. Zorg ervoor dat u de rem op de wielen zet als u de wasgoedwagen ergens laat staan zodat ongelukken voorkomen kunnen worden. Vaak worden verschillende wasverzamelaars gebruikt om onderscheid te maken tussen vuile en schone was. Door steeds de juiste wasverzamelaar te gebruiken vermijdt u dat schone was in vieze wasverzamelaars landen waardoor de schone was naar gaat ruiken en nog een keer gewassen moet worden. Er bestaan ook wasverzamelaars die beschikken over verschillende compartimenten zodat bijvoorbeeld schone en vuile was op dezelfde wagen getransporteerd kan worden. Sommige wasverzamelaars beschikken al over een waszak, bij andere wasverzamelaars kunt u zelf de waszak vervangen. Een vervangbare waszak is handig doordat een gehele gevulde waszak verwijderd kan worden zodat de was goed gesorteerd blijft. 

Afvalverzamelaars

Afvalverzamelaars maken het mogelijk gemakkelijk en hygiënisch afval op te halen. Mobiele afvalverzamelaars zijn bijvoorbeeld ideaal voor ziekenhuizen en andere plaatsen waar veel afval opgehaald moet worden. In ons assortiment vindt u verschillende groottes, types en modellen afvalverzamelaars. Voor elk doeleinde vindt u een geschikte afvalverzamelaar. Het is ook mogelijk een afvalverzamelaar te kiezen die het mogelijk maakt afval te scheiden. Op deze soort afvalverzamelaars kunt u verschillende soorten afvalzakken plaatsen. 

Toebehoren wasverzamelaars en afvalverzamelaars

Naast een stevige wasverzamelaar of afvalverzamelaar heeft u ook verschillende toebehoren nodig. Bij toebehoren voor wasverzamelaars kunt u bijvoorbeeld denken aan wasnetten, waszakken, strijktafels, deksels voor wasverzamelaars, klemsnoeren, spanringen of koppelmechanismes. De deksels, klemsnoeren, spanringen of koppelmechanismes zijn vaak te gebruiken voor beide typen verzamelaars: wasverzamelaars en afvalverzamelaars. Voor afvalverzamelaars kunnen beschermhoezen ook erg van pas komen. Beschermhoezen beschermen de afvalzak en vermijden het vrijkomen van onaangename geuren.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren