Filters

Zaalvegers

27 producten

Waarom een zaalveger?

Een zaalveger is niet zomaar een bezem, het is een veelzijdig gereedschap dat onmisbaar is in talloze schoonmaak- en onderhoudssituaties. Maar waarom zou u precies voor een zaalveger moeten kiezen? Ontdek hier de vele toepassingen en voordelen van dit onmisbare hulpmiddel.

Topkwaliteit zaalvegers in verschillende maten

Bij Carel Lurvink vindt u een uitgebreid assortiment professionele zaalvegers van topkwaliteit. Maar welke maat zaalveger is het meest geschikt voor uw specifieke behoeften? Lees meer over de diverse maten en waar u op moet letten bij het kiezen van de perfecte zaalveger.

Toongevende merken voor uw zaalveger

Kwaliteit staat voorop, daarom bieden we zaalvegers van gerenommeerde merken zoals Vikan, Taski, en Linea. Ontdek waarom deze merken bekend staan om hun hoogwaardige producten en ergonomische ontwerpen, waardoor uw schoonmaakwerk efficiënter wordt.

Welk type borstelhaar past bij uw zaalveger?

• Varkenshaar: een zaalveger van varkenshaar is zacht, flexibel en laat geen krassen achter op de vloer.

Kokos vezel: kokosvezel is gemaakt van de buitenbast van een kokosnoot. Het is relatief goedkoop, taai en stug waardoor kokosbezems ook veel als straatbezems gebruikt worden. U moet echter er op letten dat een kokosbezem welliswaar bestand is tegen vocht maar niet tegen zuren.

• Paardenhaarmengsel: paardenhaar is zacht, flexibel, slijtvast en antistatisch. Daarnaast is het bestand tegen zuren en basen. Een voordeel is dat een bezem van paardenhaar is binnen no-time weer droog als hij nat wordt.

Kunststof haren: zaalvegers hebben van kunststof. Kunstof haren gaan niet aan elkaar kleven als het vochtig is. Daarnaast is een zaalveger compleet gemaakt van kunststof lekker licht en hygiënischer. Let altijd op de hardheid van de haren. Zachte haren nemen fijnere stofdeeltjes mee en harde haren zijn bedoelt voor grof vuil.

Meer informatie?

Heeft u nog meer vragen over zaalvegers of wilt u advies op maat? Onze specialisten staan voor u klaar. Neem contact met ons op via [email protected] of bel ons op 053 - 434 43 43 voor deskundig advies en ondersteuning bij het kiezen van de perfecte zaalveger.