Filters

Schrob- en boen machines

20 producten

Voor een glanzend schone vloer, elke keer weer. Bij Carel Lurvink vindt u betrouwbare schrob- en boen machines van de merken Taski en Numatic. Onze uitgebreide selectie is ideaal voor zowel commerciële als industriële schoonmaak. Verbeter uw schoonmaakproces met onze hoogwaardige machines.

 


Professionele schrob- en Boenmachines

Een professionele schrobmachine helpt u in een mum van tijd vloeren te strippen, verdichten, opblokken, boenen, schrobben of polijsten. Niet alleen bespaart het u veel tijd, het resultaat is meestal ook veel mooier en egaler dan wanneer u de werkzaamheden met de hand verricht. Bovendien hoeft u met deze machines niet te bukken of door uw knieën te zakken - de reiniging verloopt in een soepele beweging zonder krachtsinspanning van de persoon die het apparaat bedient.

Eenschijf schrobmachines

Op deze pagina vindt u ons uitgebreide assortiment eenschijf schrobmachines. Deze zogenaamde ‘disk’ machine is het bekendst en wordt het meest voor vloerreiniging toegepast. U kunt dit type inzetten voor het reinigen en onderhouden van harde vloeren met grotere oppervlakken. De eenschijf machine staat met een borstel op de ondergrond. Een elektromotor roteert de borstel en schrobt met water en eventueel een reinigingsmiddel het vuil van de ondergrond. De sterke motor van dit apparaat garandeert zo dat alle houten vloeren, maar bijvoorbeeld ook betegelde vloeren, marmeren vloeren en laminaatvloeren zonder onnodige bewegingen of krachtsinspanningen snel weer volledig schoon zijn. De machine gaat supersnel vooruit, achteruit en zijwaarts - en doet al het werk voor u.

Uitgebreid assortiment en toebehoren

U vindt bij ons hoogwaardige machines in iedere prijsklasse, van een basic eenschijfsmachine tot een luxe Ultra High Speed machine en een lage snelheid heavy duty eenschijfsmachine die ideaal is voor zware applicaties, zoals het strippen van vloeren en het kristalliseren van marmer. De meeste apparaten bieden u handige accessoires, zoals een al dan niet geïntegreerde padhouder en stofring. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor aanvullende producten, zoals reinigingsmiddelen, sprays en extra of nieuwe schobborstels. Voor het schoonmaken en onderhouden van harde vloeren met kleinere oppervlakken adviseren we u overigens een schrobmachine met twee of drie schijven aan te schaffen. Deze machines zijn over het algemeen iets kleiner en daardoor lichter en nog wendbaarder.

Meer informatie over de juiste schrob- of boenmachine voor uw situatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.