Filters

Thermoskannen

2 producten

Altijd warme koffie met thermoskannen

Graag meer koffie in een keer zetten en goed kunnen warmhouden? Carel Lurvink biedt u twee verschillende koffiekannen. In ons assortiment kunt u een Bravilor thermoskan vinden. Dit is een roestvrijstalen dubbelwandige kan met een draaideksel en voorzien van een schenkclip. Deze kan is verkrijgbaar in het formaat van 1 liter. Ook heeft Carel Lurvink een Bravilor glazen koffiekan in ons assortiment. Deze koffiekan wordt gebruikt al kan bij de Bravilor Bonamat, een snelfilter koffiezetapparaat. Deze kan is te verkrijgen is het formaat van 1,7 liter. Kijk naar de juiste koffiemachine voor u in ons assortiment.

Meer informatie over de juiste thermoskan voor uw situatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren