Filters

Sanitairreinigers

71 producten

1 liter
25 liter
1 liter doseerfles
5 liter
750ml
5 liter
100% chemievrij
1 liter
1 liter doseerfles
2 liter
5 liter
750ml
5 liter

Sanitairreinigers

Schoon sanitair is voor elk bedrijf onmisbaar. Een verzorgd en schoon toilet is dan ook een gastvrij, dankbaar en professioneel gebaar tegenover uw gasten en medewerkers. Bovendien kan de uitstraling en hygiëne binnen uw sanitaire ruimte ook het beeld en het imago van uw gehele bedrijfsomgeving en dienstverlening beïnvloeden. Een grondige en effectieve reiniging is dan ook vereist binnen sanitaire ruimtes. Wanneer dit niet gronding wordt uitgevoerd, wordt bijgehouden of alleen zichtbaar vuil wordt schoon gemaakt, dan zullen na verloopt van tijd moeilijk bereikbare en minder zichtbare plekken (sterk) vervuild raken. De kans is vervolgens erg groot dat u geconfronteerd kan raken met stankoverlast en verstoringen. Zo kunnen achtergebleven vuilresten, urinezouten, fecale residuen en kalkaanslag de kans krijgen om in voegen en hoekjes van sanitaire ruimtes te zijpelen. Deze vormen van viezigheid en vuil zijn de ideale voedingsbodem voor de uitgroei van micro-organismen. Om dit tegen te gaan is het van belang dat u de juiste sanitairreinigers selecteert en op de juiste wijze gebruikt.

Gebruik van sanitairreinigers

Badkamers, toiletten en wasruimten, maar ook vuilnisbakken en afvoerputjes dienen gronding gereiniged te worden om het ontstaan en de verspieding van bacteriën, ziektekiemen en nare geurtjes tegen te gaan. Met behulp van gespecialiseerde sanitairreinigers kunt u vervuilingen zoals kalkafzettingen, urineresten, zeepresten en huidvetten eenvoudig en effectief verwijderen. Tevens kunt u hiermee een aangename en frisse geur bewerkstelligen, die bijdraagt aan de uitstraling van uw sanitaire ruimte. Er zijn echter verschillende producten en methodes die u kunt toepassen om uw sanitair op een grondige wijze te reinigen. Zo heeft elke schoonmaak klus zijn eigen reiniger nodig. De keuze voor het juiste product is onder anderen afhankelijk van de frequentie van schoonmaak, type vervulling en type oppervlak. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen een dagelijkse en periodieke sanitairreiniger. De dagelijkse reinigers zijn geschikt voor het verwijderen van vet, vuil en lichte kalkaanslag. Een voorbeeld hiervan is de CaluClean S1 die toegepast kan worden op elk waterbestending oppervlakte binnen de sanitaire ruimte. De periodieke reinigers daarentegen zijn bedoeld voor het bestrijden van hardnekkigere vlekken of aanslag. Zo is de CaluClean S4 sanitairontkalker gebaseerd op fosforzuur die effectief kalk verwijderd op zwaar vervuilde of verkalkte oppervalkten. Wanneer u opzoek bent naar een intensievere sanitairreiniger als schuimreiniger die zowel kalk als vet effectief verwijderd, dan biedt de CaluClean S45 de uitkomst. De (periodieke) sanitairreinigers zijn vaak krachtige en zure producten; ga daarom altijd van te voren na of uw vloer, tegels of oppervlak deze krachtige reiniger aan kan. Ten slotte is het van belang dat u te allen tijde de juiste dosering gebruikt.

Assortiment sanitairreinigers

Carel Lurvink beschikt over een uitgebreid aanbod aan reinigingsmiddelen waarmee u de hygiëne in uw sanitaire ruimt kunt waarborgen. Wij bieden verschillende soorten sanitairreinigers aan; of u nou op zoek bent naar een geurreiniger, kalkzeep verwijderaar, ontkalker, ontvetter, schuimreiniger, alkalische producten, zure producten en hoog geconcentreerde reinigers; bij ons bent op het juiste adres voor de beste sanitairreiniger. Wij bieden reinigingsmiddelen aan van toonaangevende merken zoals CaluClean, Diversey, Taski, Sure, Cif, Glorix en Pro Formula. Bovendien heeft u bij ons ook diverse keuze mogelijkheden voor de verpakking van de reinigers: cans, flessen, sprayflacons, cubitainers en doseerzakken. Op deze wijze kunt u eenvoudig een sanitairreiniger selecteren die aansluit op uw sanitaire schoonmaaktaak.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren