Filters

Schoonmaakdoeken

65 producten

Carel Lurvink's keuze
Blauw
Groen
Rood
Geel

Schoonmaakdoeken

De reinigingsdoek vormt een onmisbaar hulpmiddel bij elke schoonmaakklus. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten verkrijgbaar, zodat aan elke schoonmaakbehoefte kan worden voldaan. Hieronder geven we u informatie over de drie meest gebruikte soorten schoonmaakdoeken: stofwisdoeken, microvezeldoeken en glasdoeken.
Stofwisdoeken zijn ontworpen om stof en vuil van de vloer te verwijderen. Ze worden gebruikt in combinatie met een wisdoekhouder zodat met weinig inspanning gewerkt kan worden. Stofwisdoeken zijn veelal gemaakt van synthetische vezels. Afhankelijk van het type vloer en het soort verontreiniging, kan gekozen worden voor extra reliëf, statische kleefkracht of een bepaald type impregnatie. In dat laatste geval zorgt een bindmiddel voor extra kleefkracht zodat stof, haren en pluisjes nog beter opgenomen en vastgehouden worden.

Stofwisdoeken zijn zowel los als op rol verkrijgbaar. Aanvullend kan gekozen worden voor een handige dispenser.
Microvezeldoeken zijn gemaakt van synthetische vezels die een grote reinigingskracht hebben. Ze zijn ideaal voor allerlei soorten schoonmaakwerkzaamheden. Het voordeel van microvezel is dat het geen strepen of vlekken achterlaat. Bovendien biedt het een duurzame reinigingsmethode. Enerzijds doordat ze na het wassen opnieuw gebruikt kunnen worden, anderzijds omdat ze zo krachtig reinigen dat er meestal geen schoonmaakmiddel nodig is. Alleen bij specifieke verontreiniging zoals schimmels, kalk of extreem veel vet, is een reinigingsproduct nodig.

Wij bieden diverse kleuren microvezeldoeken aan. Dit voorkomt dat dezelfde doeken voor verschillende taken worden gebruikt en zo een kruisbesmetting veroorzaken.
Glasdoeken zijn een specifiek type microvezeldoek, speciaal ontworpen voor het schoonmaken van ramen, spiegels en andere glanzende oppervlakken. De extra fijne microvezel-textuur zorgt dat een glasdoek streeploos en pluisvrij schoonmaakt.

Bij het wassen van microvezeldoeken, waaronder glasdoeken, is het belangrijk om de juiste wijze van wassen en drogen toe te passen. Om de reinigingskracht niet te verliezen, dienen deze doeken zónder bleekmiddel en wasverzachter gewassen te worden. Ze mogen in de droger, maar alleen wanneer deze op lage temperatuur wordt ingesteld. 

Heeft u hulp nodig bij de keuze uit het grote assortiment, dan adviseren we graag welke schoonmaakdoeken voor u het meest geschikt zijn.
Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren