Filters

Foam handzeep

30 producten


Foam handzeep navulling bestellen bij Carel Lurvink

Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment foamzeep in diverse verfrissende geuren. Foam handzeep is een schuimende variant die de handen effectief reinigt. Het voordeel is dat slechts een kleine hoeveelheid schuim voldoende is, waardoor zeepdispensers voor foamzeep minder frequent bijgevuld hoeven te worden, wat gunstig is voor het milieu. Onze collectie omvat foam handzeep van gerenommeerde merken zoals BlackSatino, CaluCare, Diversey, Katrin, SC Johnson Professional, Soft Care en Tork. De beschikbare verpakkingen variëren in inhoud (van 500 milliliter tot 2 en 5 liter) en zijn geschikt voor verschillende type systeemdispensers. Of u nu een dispenser op de wastafel wilt plaatsen, op zoek bent naar navulbare foamzeep dispensers, of foamzeep nodig heeft om bestaande zeepdispensers bij te vullen; Carel Lurvink heeft een uitgebreid assortiment foamhandzepen.

Waarom foam zeep?

Foamzeep is een milieuvriendelijker alternatief voor gewone zeep, omdat foam handzeep zuiniger in gebruik is. Als u nog meer aandacht wilt besteden aan het milieu, kunt u kiezen voor foamzeep met MVO-keurmerken zoals Cradle to Cradle (C2C), CO2-neutraal of Ecoflower. Ons assortiment omvat plant-based zeep en biedt opties zoals biologisch afbreekbare en CO2-neutrale varianten. De zachte en luxe textuur van het schuim zorgt voor een aangename handwaservaring, terwijl verschillende geuren en kleuren aansluiten op individuele voorkeuren. Bij Carel Lurvink hebben we zowel geparfumeerde als ongeparfumeerde foam handzeep. Door de veelzijdigheid is foamzeep geschikt voor diverse omgevingen en biedt het een handige en doeltreffende manier om de handen schoon te houden.

Welke foam zeep navulling past bij mijn schuimhandzeepdispenser?

Om te profiteren van de voordelen van foamzeep, is het belangrijk om de juiste foam zeep te kiezen bij uw schuimhandzeepdispenser. Carel Lurvink biedt een divers assortiment aan schuimhandzeepdispensers die variëren in grootte, functionaliteit en design. Als u de gewenste foam zeep heeft gevonden kunt u altijd bij de bijbehorende artikelen kijken. Deze geeft altijd de juiste dispenser aan.

Meer informatie

Neem gerust contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel 053 - 434 43 43 voor meer informatie en advies over welke schuimhandzeepdispenser het beste bij uw situatie past.