Filters

Pedaalemmers

45 producten

De voordelen van pedaalemmers

Pedaalemmers bieden een praktische en hygiënische oplossing voor afvalbeheer, omdat ze handsfree bediend kunnen worden met een eenvoudige voetbeweging. Dit maakt ze ideaal voor situaties waarin handen mogelijk niet schoon zijn, zoals in de keuken of badkamer. Door het vermijden van direct contact wordt de verspreiding van bacteriën geminimaliseerd, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving. Bovendien maken de duurzame constructie en het gebruiksgemak van pedaalemmers ze een waardevolle aanvulling op zowel huishoudelijke als professionele settings.

De varitatie van Carel Lurvink

Carel Lurvink biedt u diverse merken voor pedaalemmers in hun assortiment, hieronder vallen: Brabantia, Curvur, Decobin, Rubbermaid, Simplehuman en Vileda. Deze merken zijn te verkrijgen in verschillende materialen waaronder: Aluminium, Kunststof, Metaal, Polyethyleen en RVS. Tevens zijn de pedaalemmers te verkrijgen in verschillende kleuren en maten varierend van 3 tot en met 152 liter. Bij Carel Lurvink kunt u tevens een pedaalemmer met 3 binnenbakken. Hierdoor is het gemakkelijk om afval te scheiden. Of hebt u liever een afvalzakhouder met een deksel en voetpedaal. Bekijk het assortiment van Carel Lurvink voor al uw pedaalemmers.

Duo pedaalemmer

Tegenwoordig is het scheiden van afval een alledaagse praktijk geworden, aangezien veel materialen recyclebaar zijn. Met een duo pedaalemmer, ook wel bekend als dubbele pedaalemmer, voorzien van twee compartimenten, wordt afval scheiden een gemak. Hiermee kun je moeiteloos plastic afval, GFT-afval en restafval gescheiden houden, waardoor een bijdrage wordt geleverd aan een duurzamere afvalverwerking.

Pedaalemmer bestellen?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.