Filters

ZZ/Z-vouw

24 producten

Interfolded/Z-vouw papieren handdoekjes bestellen?

De meest gebruikte papieren handdoekjes zijn de Z-vouw handdoekjes, ook wel ZZ- of zigzagvouw genoemd. Deze handdoeken zijn twee keer gevouwen en vormen als het ware de letter Z. De bovenste laag van het ene handdoekje haakt in de onderste laag van het volgende handdoekje. Hierdoor pakt u er slechts altijd eentje per keer. Dit voorkomt verspilling en bespaart kosten. Een ander groot voordeel is dat de handdoekjes volledig uitgevouwen uit de dispenser komen en de volgende alweer klaar hangt voor de volgende gebruiker. Zeer hygiënisch dus omdat u daardoor nooit de andere handdoekjes hoeft aan te raken.

Naast ons Premium A+ merk CaluCare hebben we Z-vouw handdoekjes van verschillende merken in ons assortiment. Denk aan BlackSatino, Vendor, Wepa, Tork en Scott. Ook heeft u de keuze uit verschillende soorten papier. Zeer duurzaam en gemaakt van Miscanthusvezel, zoals de BlackSatine GreenGrow handdoekjes, of de zeer zachte CaluCare Premium papieren handdoekjes, gemaakt van 100% cellulose.

Z-vouw papieren handdoekjes kopen bij Carel Lurvink

Al uw Z-vouw handdoekjes koopt u eenvoudig via onze webshop. Maar let op: niet alle Z-vouw handdoekjes passen in alle dispensers. Heeft u al handdoekdispensers hangen en wilt u zeker weten of de handdoekjes hierin passen? Neem dan contact met ons op.