Filters

Bedrijfs- en werkkleding

434 producten

Bedrijfs- en werkkleding

Het gebruik van werkkleding, ook wel bekend als bedrijfskleding, vervult diverse essentiële rollen. In de eerste plaats waarborgt werkkleding de veiligheid op de werkvloer door bescherming te bieden tegen de risico's en gevaren die kenmerkend zijn voor de werkomgeving. In sommige situaties wordt het dragen van werkkleding zelfs door de overheid voorgeschreven. Afgezien van veiligheid draagt werkkleding bij aan een hygiënische, gemakkelijke en comfortabele werkomgeving. Bovendien draagt bedrijfskleding bij aan een professionele uitstraling, waarbij uniformiteit en herkenbaarheid onder uw werknemers worden bevorderd en uw bedrijf een representatieve uitstraling krijgt. Met de duurzame werkkleding van Carel Lurvink kunt u op een veilige, functionele en comfortabele wijze professioneel voor de dag komen.

Waar houdt u rekening mee bij het uitzoeken van geschikte werkkleding?

Het kiezen van geschikte bedrijfskleding is een cruciale beslissing, omdat elk individu uniek is. Bij de selectie van de juiste werkoutfits zijn diverse overwegingen van essentieel belang. Het is van groot belang dat de drager zich gemakkelijk en flexibel kan bewegen in de kleding. Comfortabel kunnen bukken, strekken en de armen bewegen is cruciaal. Bovendien moet rekening worden gehouden met de werkomstandigheden. Of men nu veel buiten of binnen werkt en bij welke temperaturen, dit vereist specifieke bedrijfskleding. Bij koud weer verkiest men een warme jas, terwijl bij regenachtige omstandigheden een fleecejas de voorkeur verdient. In warme omstandigheden is luchtige kleding juist ideaal. Daarom is het van essentieel belang om de werkomstandigheden in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding.

Tevens is het verstandig om rekening te houden met het gereedschap dat de drager bij zich moet dragen. Als er veel verschillende gereedschappen nodig zijn tijdens de werkzaamheden, is bedrijfskleding met ruime zakken en vakken voor het opbergen van gereedschap de beste keuze. Het is ook van belang dat de bedrijfskleding comfortabel is voor uw medewerkers. Het kan waardevol zijn om een pasmoment te organiseren om de juiste pasvorm voor al uw medewerkers te bepalen. U kunt hiervoor contact opnemen met uw sector specialist of onze productspecialisten.

Bij het kiezen van bedrijfskleding moet ook rekening worden gehouden met de gewenste uitstraling van het bedrijf. Tot slot, duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij veel bedrijven. Carel Lurvink biedt duurzame bedrijfskleding die aandacht besteedt aan de productie, gebruikte materialen en een lange kwaliteitsgarantie. Onze bedrijfskleding is op een duurzame wijze vervaardigd en heeft een lange levensduur. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voordelig voor uw budget. Wij hebben een uitgebreide selectie van bedrijfskleding voor zowel dames als heren in onze online winkel of in onze showroom.

Assortiment werk- en bedrijfskleding bij Carel Lurvink

In ons assortiment vindt u bedrijfskleding van toongevende merken, zoals Diadora, Dolfing, Orcon, Portwest en Tricorp werkkleding. Bij Carel Lurvink bieden we de juiste werkkleding voor iedere branche en sector. Of u nu werkkleding zoekt voor in de bouw, industrie, schoonmaak, voedingsindustrie of zorg. We bieden u een ruim assortiment bedrijfskleding van vele A-merken, in alle maten en voor zowel dames als heren. We bieden artikelen aan in de volgende subcategorieën:

T-Shirts: bij Carel Lurvink heeft u een ruime keuze uit verschillende modellen t-shirts van toongevende merken. Zo kiest u bijvoorbeeld uit lange of korte mouwen, een ronde hals of V-hals en uit veel verschillende kleuren. Daarnaast heeft u de keuze uit veel verschillende materialen.
Polo’s: het dragen van een nette bedrijfspolo geeft vaak een professionele indruk. Voor uw bedrijfspolo’s bent u bij Carel Lurvink aan het juiste adres. We bieden een ruim assortiment bedrijfspolo’s in verschillende maten, kleurencombinaties en modellen van toongevende merken. Onze polo’s staan garant voor een hoog draagcomfort en een professionele uitstraling.
Overhemden: een bedrijfsoverhemd is praktisch en erg stijlvol. Het is dan ook niet verassend dat bedrijfsoverhemden erg populair zijn op kantoor of in de showroom. Een groot voordeel van overhemden is dat ze erg luchtig zijn. Ook hier heeft u de keuze uit diverse materialen en veel verschillende modellen en kleuren. Het juiste overhemd voor uw bedrijf zit er gegarandeerd bij.
Jassen: een bedrijfsjas beschermt uw medewerkers tegen diverse weersomstandigheden, terwijl een bedrijfsjas met logo ook bijdraagt aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. Ons assortiment varieert van casual jassen tot gespecialiseerde werkjassen.
Softshell en werkjassen: we bieden een breed scala specialistische werkjassen voor ieder type klus. Onze softshell jassen zijn ideaal om droog en warm te blijven tijdens lichte regenbuien, omdat ze waterafstotend en winddicht zijn. Toch hebben ze een hoog ademend vermogen. Een softshell jas staat daarom bekend als een extreem comfortabele werkjas.
Sweaters en fleece: sweaters en fleecevesten staan bekend om hun isolerende eigenschappen. Deze kledingstukken zijn dan ook ideaal voor koude werkomstandigheden.
Bodywarmers: een bodywarmer wordt vaak gedragen als extra warme laag over de bovenkleding, maar dient daarnaast als bescherming voor uw werkkleding tegen vies- en nattigheid. Een bodywarmer biedt veel draagcomfort en bewegingsvrijheid tijdens het verrichten van werkzaamheden. We bieden verschillende types bodywarmers met verschillende eigenschappen.
Werkbroeken: een werkbroek behoort tot de belangrijke basis van uw werkkleding. Een werkbroek biedt de nodige bescherming tijdens uw werkzaamheden. Daarnaast is het belangrijk dat een werkbroek functioneel is, bijvoorbeeld door voldoende opbergmogelijkheden voor uw gereedschap te bieden. Natuurlijk moet een broek ook van hoge kwaliteit zijn, comfortabel zitten en makkelijk te wassen zijn. De juiste gespecialiseerde werkbroek voor uw branche vindt u bij Carel Lurvink.
Overalls: een werkoverall beschermt de drager, maar ook zijn of haar kleding, tegen vuil en schade. Onze overalls zijn verkrijgbaar in verschillende types en zijn geschikt voor diverse branches. Denk bijvoorbeeld aan brandvertragende, schilders-, en regenoveralls. Kenmerkend voor een overall is dat het voldoende opbergruimte biedt voor al uw spullen.
Regenkleding: bij werkzaamheden in de buitenlucht is niets zo vervelend als een flinke regenbui. Onze kwalitatief hoogwaardige regenkleding biedt bescherming tegen diverse weersomstandigheden. We bieden een ruim assortiment wind- en waterdichte regenkleding, reflecterende regenkleding en ademende regenkleding met een hoog draagcomfort. 
High Visibility kleding: signalisatiekleding is erg belangrijk bij werkzaamheden waarbij uw medewerkers goed zichtbaar moeten zijn. High Visibility kleding, ook wel RWS-kleding genoemd, zorgt ervoor dat uw medewerkers tijdig worden herkend in drukke en gevaarlijke situaties, bijvoorbeeld bij wegwerkzaamheden. De signaalkleding in het assortiment van Carel Lurvink voldoen aan alle geldende normeringen en wetgeving.
High Visibility regenkleding: ook bij werkzaamheden waarbij uw medewerkers goed zichtbaar moeten zijn kunnen zich slechte weersomstandigheden voordoen. We bieden daarom een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige wind- en waterdichte signaalkleding.
Thermokleding: thermokleding zorgt voor een aangename en constante lichaamstemperatuur. Voor het welzijn en de productiviteit van uw werknemers is het erg belangrijk dat ze goed beschermd zijn tegen extreem warme en koude temperaturen. Thermokleding geeft verkoeling in de zomer en zorgt voor warmtebehoud in de winter dankzij de ademende functie.
Kledingaccessoires: tot slot biedt Carel Lurvink een ruim assortiment aan accessoires die het uitvoeren van uw werkzaamheden makkelijker en comfortabeler maken. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van kniebeschermers, een riem of muts.

Voor dames en heren

Bij Carel Lurvink bieden we een uitgebreid assortiment werkkleding, zowel voor dames als heren. Bovendien hebben we veel uniseks werkjassen, die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Hiermee willen we ervoor zorgen dat al onze klanten toegang hebben tot hoogwaardige werkkleding die perfect past bij hun behoeften, ongeacht hun geslacht. We streven naar inclusiviteit en comfort, zodat iedereen optimaal kan presteren in hun werkomgeving. Ontdek ons brede scala aan werkkledingopties voor zowel dames als heren, zodat u met vertrouwen en gemak kunt werken.

Meer informatie over onze werk- en bedrijfskleding

Naast bedrijfs- en werkkleding vindt u in ons assortiment een ruim aanbod van werkhandschoenen, wegwerphandschoenen, werkschoeisel, disposable kleding en beroepskleding voor diverse branches. Winkel daarom uw complete werk-outfit bij Carel Lurvink. Heeft u vragen over de werkkleding in ons assortiment of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of bel naar 053 – 434 43 43. Onze productspecialisten staan klaar om u te helpen.