Filters

Interieurreinigers

38 producten

Interieurreinigers bestellen?

Dagelijks komt u in contact met interieur. Een opgeruimde omgeving en schoon interieur kan uw eerste indruk en uw algemene beleving sterk beïnvloeden. Bezoekers of klanten verwachten dan ook een schone, opgeruimde en frisse uitstraling wanneer zij voor het eerst een ruimte betreden. Wanneer dit het geval is, is de kans groot dat bezoekers van een winkel, restaurant of kantoor voor een tweede keer willen langskomen, de geleverde dienst of het product als positief ervaren en er positieve mond-tot-mond reclame ontstaat. Bovendien draagt een schone werkomgeving ook bij aan de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers.

Interieurreinigers voor iedere oppervlak

Alle zaken op kantoor of binnen andere (werk)omgevingen die constant en eventueel door meerdere mensen gebruikt worden, verzamelen een verontrustende hoeveelheid bacteriën en ziektekimmen. Daarom is het belangrijk om het interieur regelmatig schoon te maken en te houden. Belangrijk hierbij is op de juiste interieurreiniger te selecteren en op de juiste wijze te gebruiken. Interieurreinigers voor elk oppervlak

Zowel gebruiksvoorwerpen zoals een kantoor telefoon, toetsenbord en muis, printer als kastdeuren, bureau- en tafelbladen binnen kantoren, keukenkantoren of andere omgevingen vormen vaak broedplaatsen voor ziektekimmen en moeten daarom regelmatig schoongemaakt worden.
In algemene zin zijn interieurreinigers effectieve reinigingsmiddelen voor waterbestendige oppervlaktes zoals tafels, vensterbanken, kozijnen, ramen, stoelen, meubels en vloeren en bewerkstelligen ze een aangename geur in de ruimte. Mede hierdoor draagt u ook bij aan het bewerkstelligen van een frisse uitstraling en borging van de levensduur van het interieur. Er zijn echter verschillende producten en methodes die u kunt toepassen om uw interieur op een grondige wijze te reinigen.
Zo heeft elke schoonmaak klus zijn eigen reiniger nodig.

De opties in ons assortiment

De keuze voor het juiste product is onder anderen afhankelijk van de frequentie van schoonmaak, type vervulling en type oppervlak. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen een dagelijkse en periodieke interieurreiniger. Het verschil is dat periodieke reinigers wat sterker zijn en daardoor meer geschikt zijn voor het weghalen van zwaardere vervuiling. Dagelijkse reinigers zijn wat minder zwaar en ideaal voor het verwijderen van minder hardnekkige vervuilingen zoals stof, zand en zout en het verdrijven van onaangename geuren. Voor algemene oppervlaktes zoals bureaus en kunstoffen kunt u gebruikt maken van de CaluClean I1 dagelijkse interieurreiniger. Deze reiniger verwijderd (aangekleefd) vuil, stof en afdrukken van vingertoppen op een effectieve wijze en kan zowel voor natte- als sprayreiniging ingezet worden. Wanneer u juist te maken heeft met het probleem van vlekken verwijderen uit bijvoorbeeld textiel of een tapijt, dan biedt de CaluClean I7 vlekverwijderaar de uitkomst. Ten slotte kunt u spiegels en glas op een effectieve wijze reinigen door gebruik te maken van de CaluClean I6 glas- en interieurreiniger.

Assortiment interieurreinigers

Carel Lurvink beschikt over een ruim assoritment professionele interieurreinigers van gewaardeerde merken zoals CaluCleanDiverseyTork, Taski, Sure, Suma, Pro FormulaCif, Chemtec en Buzil. Omdat Carel Lurvink ook veel waarde hecht aan het milieu, bieden wij ook ECO varianten aan van onze interieurreinigers. Binnen ons assortiment treft u dan ook reinigers aan met de volgende MVO keur labels: Biodegradable, Ecoflower, Effective, Plant Based en Renewable Resources. Met behulp van ons uitgebreide assortiment ondersteunen wij u graag op het gebied van kwalitatief hoogwaardige en milieu vriendelijke schoonmaak van uw interieur. Daarbovenop kan onze jarenlange ervaring in diverse branches en expertise u helpen om de productiviteit en efficiëntie van uw schoonmaakactiviteiten te optimaliseren.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.