Filters

Hand- en vloertrekkers

29 producten

Vloertrekkers zijn een uitstekend hulpmiddel om snel en eenvoudig een vloer droog te trekken. Grote hoeveelheden water of andere vloeistoffen kunnen op deze wijze met weinig krachtinspanning verwijderd worden. Twee veelgebruikte merken vloertrekkers zijn degene van het merk Vikan en Diversey.

Het A-merk Vikan staat bekend om hoogwaardige schoonmaakartikelen en -accessoires. De Vikan vloertrekkers zijn duurzaam, ergonomisch en zeer praktisch in het gebruik. Vikan biedt meerdere opties op het gebied van vloertrekkers, waaronder een serie die perfect te gebruiken is wanneer men kleurcodering toepast. Deze vloertrekkers zijn in maar liefst twaalf kleuren verkrijgbaar. Ideaal wanneer men op de werkvloer schaduwborden, ook wel shadowboards genoemd, gebruikt. Daarnaast biedt Vikan de keuze voor een vloertrekker met vervangbare bladen. Ideaal voor een tussentijdse reiniging of wanneer de bladen vervangen dienen te worden. Dankzij het brede assortiment kan men altijd een Vikan vloertrekker vinden die past bij de specifieke wensen en/of werkomstandigheden.

De Diversey vloertrekker staat bekend om de duurzaamheid en het doordachte ontwerp. Multifunctioneel en zeer prettig in het gebruik. Dankzij de vervangrubbers gaat deze vloertrekker zeer lang mee. De vloertrekker van het toonaangevende A-merk Diversey wordt veel gebruikt door schoonmaakbedrijven. 
Bij de keuze van een vloertrekker is het belangrijk om rekening te houden met een ergonomisch ontwerp. De vloertrekkers van Vikan en Diversey zijn vanwege hun materiaalgebruik licht van gewicht. Ze glijden soepel over de vloer en zorgen voor een optimale grip. Het ontwerp voorkomt dat muren en plinten per ongeluk beschadigd raken.

Vloertrekkers worden veelal gebruikt in een omgeving waar gemorste vloeistoffen of grote hoeveelheden (vervuild) water verwijderd moeten worden. Denk hierbij aan sanitaire ruimtes en industriële vloeren. Door te kiezen voor een goede kwaliteit vloertrekker, wordt de vloer optimaal gedroogd. Belangrijk, omdat vocht een voedingsbron voor bacteriegroei vormt. Bij een goede vloertrekker wordt de hygiëne verhoogd door gebruik te maken van materialen die goed reinigbaar zijn. Vloertrekkers worden veel gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie en medische omgevingen.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren