Filters

Schrobzuigmachines

98 producten

Schrobzuigmachines

Bent u van plan een schrobzuigmachine aan te schaffen? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment schrobzuigmachines en bijbehorende onderdelen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakmachines en helpen u graag bij het uitzoeken van een van onze proffessionele schrobzuigmachine die past bij de werkzaamheden. Het aanschaffen van een schrobzuigmachine is een behoorlijke investering maar daarin tegen kan het apparaat ook zeker 5 tot 10 jaar mee gaan.
Bovendien gaat het reinigen van uw vloer hierdoor een stuk sneller, grondiger en ergonomisch verantwoorder. De professionele schrobzuigmachines in ons assortiment zijn van toongevende merken als Kärcher, Numatic en Taski.

Welke schrobzuigmachine?

Allereerst is het belangrijk te bepalen wat de gemiddelde vloeroppervlakte is die u wilt reinigen. Meestal heeft een grotere machine ook een grotere capaciteit. Echter moet de machine ook door de deuropeningen passen. Let er dus op dat er eventueel een afweging gemaakt dient te worden.

Ook de soort vloer die gereinigd moet worden en de gebruiksfrequentie spelen een rol bij de keuze. Niet alle schrobzuigmachines zijn geschikt voor alle vloeren. Ook als een schrobzuigmachine weinig gebruikt wordt, kan de capaciteit achteruitgaan en kan het verstandiger zijn voor een schrobzuigmachine met snoer te kiezen in plaats van een accu aangedreven machine.

Schrobzuigmachine onderdelen

Bij Carel Lurvink vindt u niet alleen professionele schrobzuigmachines maar ook alle schrobzuigmachine onderdelen. Deze onderdelen zijn handig als kapotte onderdelen vervangen moeten worden of u opzoek bent naar extra onderdelen om de toepassingen van de schrobzuigmachines aan te passen of te vergroten. Door ons aanbod losse onderdelen hoeft u dus niet een compleet nieuwe schrobzuigmachine met andere eigenschappen aan te schaffen als u hem ook voor andere toepassingen wilt gebruiken.

Voor persoonlijk advies staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar. U kunt contact opnemen met onze afdeling sales support via 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren