Filters

Toiletpapier

66 producten

Best verkocht
CaluCare Premium mini jumborol toiletpapier 2-lgs cellulose 12x170mtr
CaluCare Premium mini jumborol toiletpapier 2-lgs cellulose 12x170mtr
CaluCare Premium mini jumborol toiletpapier 2-lgs cellulose 12x170mtr
CaluCare Premium mini jumborol toiletpapier 2-lgs cellulose 12x170mtr
170 meter
320 meter

Toiletpapier online kopen?

Toiletpapier is in geen enkel bedrijf, huis of toiletruimte te missen. Zeker in openbare ruimtes en grote bedrijven gaat het er snel doorheen. Dan is het dus belangrijk om goed en geschikt toiletpapier snel te kunnen verkrijgen. Carel Lurvink is een echte toiletpapier groothandel. Dat wil zeggen dat wij een breed assortiment toiletpapier hebben en een snelle levering. Van doppenrollen tot vochtig wcpapier: alles wat u nodig heeft om een toiletruimte te voorzien van het juiste papier en de juiste aankleding/benodigdheden, vindt u bij ons terug. Maar welke soorten wc-papier bestaan er en welke moet u dan kiezen? Carel Lurvink helpt u graag verder.

Soorten wc-papier

Op onze categoriepagina vindt u alle soorten wc-papier onderverdeeld in verschillende subcategorieën van normale toiletpapierrollen, doppenrollen, gevouwen toiletpapier, jumbo rollen en compactrollen. Het soort wc-papier dat u nodig heeft, is afhankelijk van de omgeving. Bij toiletten in de horeca en andere drukbezochte toiletruimtes is het voordelig om lange, grote en/of dikke rollen toiletpapier aan te schaffen. Deze zijn enerzijds makkelijker om te vervangen en anderzijds gaan ze langer mee, omdat er meer of grotere vellen wc-papier op zitten. Hecht u veel waarde aan een uitmuntende hygiëne en wilt u dat overal in uw bedrijf uitstralen? Dan zijn losse vellen wcpapier de juiste keuze voor extra hygiëne op het toilet. Kleine rollen wc-papier zijn meer geschikt voor woonomgevingen en weinig bezochte toiletruimtes. Deze zijn namelijk enerzijds gemakkelijker in gebruik en anderzijds nemen ze minder ruimte in beslag.

Elk soort wc-papier bevat bepaalde kenmerken en specificaties, wat het geschikt of juist ongeschikt maakt voor uw specifieke toiletgroep en sanitaire ruimte. Doppenrollen heten ook wel systeemrollen en bevatten bijvoorbeeld een dop midden in de rol. Dit zorgt ervoor dat de rol erg gemakkelijk te plaatsen is in een doppenroldispenser. Voor thuisgebruik is dit niet per se nodig, maar in bedrijven en openbare ruimtes komt dit wel goed van pas. De gebruiksvriendelijke ''easy box'' heeft namelijk een erg ruime capaciteit. Hebben we het over het soort gevouwen toiletpapier, dan komt vooral de milieuvriendelijkheid ervan naar voren als onderscheidende eigenschap. Er wordt namelijk maar één doekje per keer gegeven en dat bespaart enorm op het snelle verbruik van toiletpapier.

Bij iedere productpagina staan alle specificaties en eigenschappen beschreven. Op de categoriepagina’s kunt u tevens filteren op de gewenste materialen, merken en overige eigenschappen, zoals het aantal lagen en soort vouw. Toiletpapier online kopen wordt u zo erg gemakkelijk gemaakt. U kunt direct zien welk soort wc-papier de juiste voor u is en heeft op één plek een erg ruime keuze. Een ander voordeel van online toiletpapier kopen is de snelheid ervan. Met een druk op de knop kunt u uw toiletruimtes voorzien van geschikt en kwalitatief hoogwaardig toiletpapier.

Toiletrolhouders en dispensers

Zoals gesteld is Carel Lurvink een ware toiletpapier groothandel. Daarom vindt u naast het papier ook allerlei toebehoren. Om toiletpapier te gebruiken op een prettige manier, moet het makkelijk te bereiken zijn in de sanitaire ruimte. Toiletrolhouders en dispensers zorgen daarvoor. Waar toiletrolhouders de wc-rol blootgesteld eromheen hebben hangen, zijn dispensers afgesloten en is het toiletpapier er onderin uit te rollen/trekken.

Toiletpapierdispensers van Carel Lurvink zijn gemakkelijk te vullen, te openen zonder muurcontact en ze hebben een kijkvenster voor het monitoren van het vullingsniveau. De edities gemaakt van roestvrijstaal hebben daarbij een antivingerprint coating, waar de dispensers gemaakt van kunststof bijvoorbeeld weer zorgen voor een strakke uitstraling . Er zijn dispensers voor één, twee of vier normale, compact, systeem- of compact/jumbo toiletrollen. Ook voor gevouwen toiletpapier zijn er dispensers te vinden. Doordat het papier zich in de toiletpapierdispenser bevindt, worden de toiletrollen beschermd tegen vuil en water. Dit verbetert de hygiëne van openbare toiletten aanzienlijk en zo moet het toiletpapier minder vaak bijgevuld worden door medewerkers (die er door beveiliging als enige bij kunnen). Toiletpapierdispensers zijn ook een duurzame oplossing; toiletrollen hebben erdoor geen kartonnen kern meer nodig.

In huiselijke en privé toiletruimtes wordt minder toiletpapier gebruikt, waardoor hier vaak gekozen wordt voor toiletrolhouders. Het wc-papier hoeft minder vaak te vervangen te worden. Een toiletrolhouder is aan de muur te bevestigen en zorgt ervoor dat toiletpapier altijd gemakkelijk binnen handbereik is. Ook geeft het de sanitaire ruimte een frisse, strakke uitstraling. Carel Lurvink biedt zowel toiletrolhouders als reserverolhouders. De reserverolhouder kan tot vier toiletrollen dragen. Een toiletbezoek wordt met een toiletrolhouder comfortabeler en prettiger gemaakt.

Toiletpapierdispensers en toiletrolhouders zorgen niet alleen voor gebruikersgemak voor de toiletbezoeker, maar maken het schoonmakers ook nog eens gemakkelijker. Bovendien geven toiletpapierdispensers een goed onderhouden uitstraling van een toiletruimte.

Neem een kijkje in het assortiment toiletpapier en bijbehoren van Carel Lurvink om uw sanitaire ruimte comfortabeler, representatiever en functioneler te maken. Ervaar daarbij het gemak van online toiletpapier kopen.