Filters

Kledingaccessoires

7 producten

Alle accessoires voor uw kleding

Bent u nog op zoek naar bedrijfskleding accessoires? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment professionele werkkleding of bedrijfskleding waarbij uiteraard bedrijfskleding accessoires ook horen. Ook onze bedrijfskleding accessoires zijn van toongevende merken op het gebied werkkleding. De bedrijfskleding en bedrijfskleding accessoires van Diadora Utility, Portwest, Unger en Tricorp staan bekend om hun functionaliteit, professionaliteit en uiteraard kwaliteit. De kledingaccessoires zijn zo ontworpen dat ze lang mee gaan. Vanzelfsprekend vindt u in ons assortiment zowel werkkleding accessoires voor dames als heren.

Het nut van een riem

Een riem is een essentiële toevoeging aan elke werkoutfit, niet alleen vanwege zijn praktische functie, maar ook vanwege de verbeteringen die het aan stijl en comfort brengt. Allereerst zorgt een riem ervoor dat uw broek op de juiste plaats blijft, waardoor gevaarlijke momenten tijdens het werk worden voorkomen. Daarnaast voegt het een vleugje professionaliteit toe aan uw uitstraling, wat vooral belangrijk kan zijn in zakelijke omgevingen. Daarnaast maakt het ook plek voor opbergmogelijkheden doormiddel van bijvoorbeeld swing pockets, ook verschillende gereedschapholsters worden bevestigd aan een riem.

Snel naar de volgende klus met een reistas

Voor de mobiele klusser is een reistas onmisbaar voor georganiseerd gereedschap en efficiënt transport van locatie naar locatie. Deze tas biedt niet alleen overzicht, maar beschermt ook gereedschappen tegen schade tijdens het verplaatsen. De draagbaarheid van de reistas bespaart kostbare tijd en verlengt de levensduur van gereedschappen. Met een professionele uitstraling draagt het bij aan het imago van een goed voorbereide en betrouwbare klusser. Kortom, een reistas is een slimme investering voor een georganiseerde, efficiënte en professionele aanpak van elke klus.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bent u opzoek naar andere accessoires zoals kniebeschermers? Heeft u vragen over het accessoires voor u? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.