Glazenwashandschoenen

2 producten

Glazenwasser handschoenen

Tijdens het glazenwassen hebben de handen heel wat te verduren. Zeepsop droogt de handen erg uit en bovendien kunnen de handen vooral in de winter erg koud worden. In de zomer daarentegen kunnen glaswashandschoenen beschermen tegen hete telescoopstelen en tegen andere verwondingen in het algemeen. Een bijkomend voordeel is dat er door het dragen van glazenwashandschoenen geen vingerafdrukken achtergelaten worden. Zo wordt er dus op een gezonde manier een mooier resultaat bereikt.

Glazenwashandschoenen van neopreen

De glazenwashandschoenen in het assortiment van Carel Lurvink zijn gemaakt van neopreen. Neopreen is een elastomeer van synthetisch rubber. Het wordt verkregen uit de polymerisatie van chloropreen en daarom is de chemische naam van neopreen polychloropreen. Neopreen reageert met nog minder stoffen als natuurrubber en daardoor nog resistenter. Bovendien staat Neopreen erom bekend dat het erg goed tegen kou beschermd. De handen worden het langst warm gehouden als u de handschoenen met vochtige handen aantrekt zodat de lichaamswarmte het water verwarmt en het dus langer warm gehouden wordt. Ideaal voor glazenwasserhandschoenen dus.

De binnenkant van de Neopreen glaswasserhandschoenen is zacht en comfortabel en alle Unger werkhandschoen zijn voorzien van een antislip laag. De Unger ErgoTec Neopreen werkhandschoen heeft ook nog eens scheurvrije stiksels, gelijmde naden, nieuwe gewrichtinzetstukken voor verhoogd comfort en zijn extra stevig. Met glazenwashandschoenen van neopreen beschermd u uw handen tegen de kou, hete voorwerpen en verwondingen. Daarnaast worden vingerafdrukken voorkomen wat resulteert in een mooier resultaat. Goede redenen dus om in glazenwashandschoenen te investeren. 

Glazenwashandschoenen bestellen bij Carel Lurvink?

Carel Lurvink biedt alles wat nodig is voor het professioneel wassen van glazen. In het assoritment glazenwassersmateriaal bieden wij waterbehandelingsartikelen, messen en schrapers, rubbers voor glazenwassers, glazenwashandschoenen, vloermaterialen, stelen (en accessoires), koppelriemen en tassen, materiaalhouders, diverse Hilfo producten en niet te vergeten raamwissers, glazenwasmiddelen, inwashouders en inwashoezen. Toch meer informatie nodig? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!