Glazenwashandschoenen

2 producten

Glazenwasser handschoenen

Tijdens het glazenwassen hebben de handen heel wat te verduren. Zeepsop droogt de handen erg uit en bovendien kunnen de handen vooral in de winter erg koud worden. In de zomer daarentegen kunnen glaswashandschoenen beschermen tegen hete telescoopstelen en tegen andere verwondingen in het algemeen. Een bijkomend voordeel is dat er door het dragen van glazenwashandschoenen geen vingerafdrukken achtergelaten worden. Zo wordt er dus op een gezonde manier een mooier resultaat bereikt.

Glazenwashandschoenen van neopreen

De glazenwashandschoenen in het assortiment van Carel Lurvink zijn gemaakt van Neopreen is een elastomeer van synthetisch rubber. Het wordt verkregen uit de polymerisatie van chloropreen en daarom is de chemische naam van neopreen polychloropreen. Neopreen reageert met nog minder stoffen als natuurrubber en daardoor nog resistenter. Bovendien staat Neopreen erom bekend dat het erg goed tegen kou beschermd. De handen worden het langst warm gehouden als u de handschoenen met vochtige handen aantrekt zodat de lichaamswarmte het water verwarmt en het dus langer warm gehouden wordt. Ideaal voor glazenwasserhandschoenen dus.

De binnenkant van de Neopreen glaswasserhandschoenen is zacht en comfortabel en de Unger Neopreen glazenwashandschoen en de Unger ErgoTec Neopreen werkhandschoen zijn voorzien van een antislip laag. De Unger ErgoTec Neopreen werkhandschoen heeft ook nog eens scheurvrije stiksels en gelijmde naden, nieuwe gewrichtinzetstukken voor verhoogd comfort en zijn extra stevig.

Kortom, met glazenwashandschoenen van neopreen beschermd u uw handen tegen de kou, hete voorwerpen en verwondingen. Daarnaast worden vingerafdrukken voorkomen wat resulteert in een mooier resultaat. Goede redenen dus om in glazenwashandschoenen te investeren. 

Carel Lurvink biedt alles wat nodig is voor het professioneel wassen van glazen. In het assoritment glazenwassersmateriaal bieden wij waterbehandelingsartikelen, messen en schrapers, rubbers voor glazenwassers, glazenwashandschoenen, vloermaterialen, stelen (en accessoires), koppelriemen en tassen, materiaalhouders, diverse Hilfo producten en niet te vergeten raamwissers, glazenwasmiddelen, inwashouders en inwashoezen.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren