Filters

Bezemwerk en borstelwerk

246 producten


Bezem- en borstelwerk

Wat voor bezem of borstel u ook zoekt, in de webshop van Carel Lurvink vindt u een voordelige oplossing! Van afwasborstels tot stofblikken, ragebollen, plumeaus en radiatorborstels – u kunt eenvoudig sorteren op merk, prijs of materiaal. Daarnaast kunt u vertrouwen op scherpe prijzen, kwaliteit en een snelle levering.

Bezems en borstels voor iedere toepassing

Voor iedere veeg- en schrobklus biedt Carel Lurvink een totaalassortiment met volop keuze voor iedere toepassing. Zoekt u bijvoorbeeld een bezem? Dan kunt u kiezen uit straatbezems, schrobbezems en luiwagens, zaalvegers met bijvoorbeeld een veger van staaldraad of kunststof. Bezemstelen van hout of metaal en andere benodigdheden zoals ophangklemmen, steelhouders of complete ophangsystemen kunt u apart (bij)bestellen. Vindt u niet wat u zoekt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een alternatieve oplossing.

Bezem ophangsysteem

Een ophangsysteem voor bezems en borstels helpt u georganiseerd en hygiënisch te werken. Waar veel mensen niet bij stil staan, is dat schimmels en bacteriën welig tieren in vochtige omgevingen. Plaats borstels en bezems na gebruik daarom nooit op de grond, zeker niet als u ze bijvoorbeeld heeft gebruikt om te dweilen. Met een ophangsysteem houdt u alles van de grond en kunnen uw borstels en bezems sneller drogen. Wel zo hygiënisch, zeker als u uw borstels en bezems na gebruik desinfecteert. Een bijkomend voordeel is dat u iedere bezem en borstel een vaste plek kunt geven op het ophangsysteem. Zo ziet u het direct als er materialen ontbreken of aan vervanging toe zijn. En waar orde is, wordt efficiënter gewerkt. TIP: plaats gekleurde bordjes boven de ophangsystemen als u met kleurcodering werkt. Dan voorkomt u kruisbesmetting en houdt u nog meer overzicht.

Meer informatie

Handvegers, stofblikken, toiletborstels, staal- en koperdraadborstels….welke borstel of bezem u ook zoekt – wij hebben hem. Heeft u vragen of zoekt u een specifieke bezem of borstel? Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.