Filters

Servetten en tissues

12 producten

Servetten en tissues

Waar gegeten en gedronken wordt, worden servetten gebruikt. Of u nu in een chique restaurant eet, een drankje drinkt in een bar, eten bestelt bij de snackbar of op de markt een bakje kibbeling haalt. Overal krijgt u er een servetje bij. Handig om uw er even snel uw handen en mond mee schoon te maken.

In restaurants worden vooral linnen en katoenen servetten gebruikt. Deze zijn wat groter dan een papieren servet en ook geschikt om op uw schoot te leggen. Zo voorkomt u dat uw kleding vies wordt. Deze servetten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u er altijd eentje vindt die past bij de aankleding van de tafel en het restaurant.

Op andere plekken krijgt u vaker een papieren servet. Deze kunt u na gebruik gemakkelijk weggooien en hoeven dus niet verzameld en gewassen te worden. Bovendien zijn er ook grotere servetten verkrijgbaar die bijna net zo zacht en sterk zijn als stoffen servetten. Deze servetten zijn gemaakt van een duurzaam non-woven materiaal en zijn extra absorberend. Op zoek naar een duurzame variant? Probeer dan eens de Tork Xpressnap Fit dispenserservet. Gemaakt van gerecycled papier en met het EU Ecolabel en FSC-keurmerk.

Servetten kopen bij Carel Lurvink

We bieden servetten in verschillende afmetingen en kleuren aan. Niet alleen de meest gangbare witte en crèmekleurige servetten, ook servetten in bijvoorbeeld in het roze, blauw of paars , Extra leuk om uw tafel aan te kleden. Uiteraard met bijpassende servettendispensers, die dankzij de vel-voor-vel uitgifte zorgen voor minder verspilling.

Bestel uw tissues bij Carel Lurvink

Een doosje met facial tissues mag niet ontbreken op uw bureau, in de badkamer of andere ruimte. Erg hygiënisch omdat u een papieren zakdoekje na gebruik direct weggooit. Dit voorkomt de verspreiding van bacteriën en virussen. De tissues zijn sterk, maar zacht voor de huid. De CaluCare Premium tissues zijn voorzien van het EU Ecolabel en FSC-keurmerk en daardoor een duurzame keuze.