Filters

Voedselverpakkingen

4 producten

Materialen en toebehoren

Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor een cateringfilmhouder, dit is een dispenser voor plastic- en aluminium folie. Met deze houder kunt u gemakkelijk een vel van ieder gewenste grootte afscheuren. Dit dankzij de gemakkelijke kartelrand die is bevestigt in de houder. De houder is gemaakt van metaal en is beschikbaar in een drietal maten; 30, 45 en 60 cm breed.

Carel Lurvink

In het assortiment van Carel Lurvink treft u diverse materialen en toebehoren voor disposable servies. Heeft u hulp of advies nodig bij het kiezen van het juiste materialen voor u? Neem contact op met één van onze specialisten via de e-mail naar [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren