Filters

Stofwisdoeken

14 producten

Stofwisdoeken voor eenmalig gebruik zijn ideaal om vloeren snel en eenvoudig te reinigen. Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment van dergelijke stofwisdoeken, kleefdoekjes, stofkleefdoeken, lijmdoeken en vloerwisdoeken.

Hoe lang gaat een stofdoek mee?

Een stofwisdoek is bestemd voor eenmalig gebruik. Echter, hoe hoger de kwaliteit van de doek, des te meer oppervlakte met één doek gereinigd kan worden.

Wat is het voordeel van geïmpregneerde stofwisdoeken ten opzichte van reguliere stofwisdoeken?

Geïmpregneerde stofwisdoeken kunnen beter en meer vuil opnemen dan reguliere stofwisdoeken. Ze bevatten een bindmiddel waardoor stof, pluisjes en haren beter vastkleven aan de doek. Daarom worden ze ook wel lijmdoeken genoemd. De geïmpregneerde doek is ideaal voor stoffige ruimtes en prettig voor mensen met allergieën. Bijkomend voordeel is dat het een mooie glans op de vloer achterlaat.

Welke stofwisdoek is geschikt?

Welke vloerwisdoek u het beste kunt gebruiken, hangt onder meer af van het type vloer en het soort verontreiniging. Geïmpregneerde doeken zijn over het algemeen geschikt voor tegels, hout, laminaat, PVC-vloeren en linoleum. En onze geïmpregneerde wisdoeken van viscose zijn specifiek ontwikkeld voor het grondig verwijderen van stof, honden- en kattenharen.

Een wisdoek met reliëf en statische eigenschappen is handig voor ongelijke vloeren, waaronder tegelvloeren met grote voegen. Maar ook wanneer er grover vuil verwijderd moet worden zoals zand en steengruis. Wanneer u juist wilt dat er geen olielaagje achterblijft, kies dan specifiek voor een niet-geïmpregneerde kleefdoek.
Tot slot zijn er vochtige vloerwisdoeken die een reinigingsmiddel bevatten wat bijdraagt aan de hygiëne. Ideaal wanneer er sprake is van aangekoekt vuil of andere vlekken op de vloer. Wij bieden professionele stofwisdoeken aan van bekende merken zoals CaluClean en Taski. Wilt u graag advies over de vloerwisdoek die het beste bij uw schoonmaakwerkzaamheden past, dan denken wij graag met u mee!schoonmaakwerkzaamheden past, dan denken wij graag met u mee!

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren