Filters

Schoonmaakemmers en deksels

54 producten

Bij Carel Lurvink vindt u een uitgebreid assortiment schoonmaakemmers en deksels van topmerken zoals CaluTTS, Numatic en Vikan. Onze schoonmaakemmers en deksels zijn ontworpen voor maximale duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor ze ideaal zijn voor zowel professioneel als dagelijks gebruik. Of u nu grote oppervlakken wilt reinigen of precisiewerk moet verrichten, onze hoogwaardige producten bieden de perfecte oplossing voor al uw schoonmaakbehoeften. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van Carel Lurvink en ervaar het verschil met onze betrouwbare schoonmaakemmers en deksels.

Soorten schoonmaakemmers en deksels

Er bestaan verschillende soorten, maten, vormen en kleuren schoonmaakemmers. In ons assortiment bieden wij schoonmaakemmers voor alle schoonmaaktaken.
De schoonmaakemmers zijn van de toongevende merken Numatic, Taski, Unger, Vileda, CaluClean, CaluGuard. CaluDetect en CALU TTS.

Naast ‘gewone’ schoonmaakemmers voor alledaagse schoonmaakklussen bieden wij ook professionele schoonmaakemmers die aan de strenge hygiëne-eisen van de voedselindustrie en zorgsector voldoen. In deze sectors speelt hygiene een essentiële rol. Men wil immers niet dat het voedsel bederft of dat men infecties krijgt in een ziekenhuis. Schoonmaakemmers zijn waterdichte opbergvaten waarin men gemakkelijk vloeistoffen kan vervoeren.

Meestal worden schoonmaakemmers gebruikt voor sopjes uit water met schoonmaakmiddel waarin vervolgens dweilen of lapjes in schoongemaakt worden. Voor een optimaal resultaat is van belang dat het schoonmaakmiddel sopje in de schoonmaakemmer regelmatig vervangen wordt. U wilt immers niet dat u de viezigheid die u net heeft verwijderd weer op een andere plek verspreid. Dit zorgt ook voor een vieze waas. Voor verschillende maten en vormen doeken, dweilen, moppen, zwabbers en bijbehorende frames bieden wij verschillende voormaten schoonmaakemmers. Het is namelijk erg vervelend als uw dweil niet in de schoonmaakemmer past. Verschillende kleuren schoonmaakemmers maken het mogelijk het kleurcoderingssysteem voor hygiënegereedschappen te gebruiken. Zo kunt u eenvoudig schoonmaakemmers voor speciale taken selecteren. Naast schoonmaakemmers vindt u in ons assortiment ook deksels voor schoonmaakemmers en handvaten.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.