Filters

Vloerpads

60 producten

12 inch
13 inch
14 inch
16 inch
17 inch
19 inch

Vloerpads

In het assortiment van Carel Lurvink vindt u diverse vloerpads voor het machinaal reinigen van vloeren. Onze vloerpads van toongevende merken als Cleanfix, Numatic, Taski, Vileda, CaluClean, CALU TTS en 3M zijn van zeer hoge kwaliteit wat zorgt voor een lange levensduur en betere resultaten. Bovendien kunt u vaak beide zeiden van de schuurpad gebruiken waardoor u langer plezier heeft van uw schuurpad.

Of u nou op zoek bent naar een pad voor een schrobmachine, boenmachine of woodboy; in het uitgebreide assortiment van Carel Lurvink vindt u zeker een goede pad voor elke soort vloeronderhoud. Een vloerpad is een soort schuurpad. Er zijn verschillende soorten schuurpads voor verschillende type ondergronden. De hardheid van de schuurpads verschillen en bepalen of de schuurpad meer geschikt is voor het reinigen, strippen of polijsten van vloeren. Vaak geven verschillende kleuren van de pads verschillende hardheden aan.

Welke pad kiest u?

Uiteraard moet u bij het selecteren van de juiste pad ook nog andere dingen in de gaten houden. U moet goed overwegen voor welk type vloer en type vervuiling de vloerpad geschikt moet zijn. Niet te vergeten is ook de juiste maat en vorm die geschikt is voor uw machine. In ons assortiment bieden wij pads van 5 inch tot 27 inch. Pads kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen. In ons assortiment bieden wij pads uit melamine, microvezel, nylon, polyester, roestvrijstaal, staal en wol. Elk materiaal heeft weer zijn eigen voor en nadelen.

Kleurencodering die vaak wordt toegepast bij doodlebugs en vloerpads:

Witte vloerpads: Voor het inpoetsen van vloerolie, polijsten en opwrijven van was op vloeren, polijsten van linoleum en natuursteen vloeren en poeder polijsten van marmer.
Rode vloerpads: Voor het strippen van waslagen en licht schrobben van vloeren.
Beige vloerpads: Voor het in- en uitboenen van was op houten en linoleumvloeren, het polijsten van droge, schone vloeren en het opboen van was op leisteen.
Bruine vloerpads: Voor het verwijderen van was- en impregneerlagen op harde vloeren.
Groene vloerpads: Voor het schrobben van vloeren en voor het verwijderen van zeer hardnekkig vuil en oude waslagen.
Blauwe vloerpads: Voor het inboenen van was en olie en het opschuren van was op vloeren en geoliede houten vloeren.
Zwarte vloerpads: Voor het opschuren van gelakte parketvloeren voordat een nieuwe laag wordt aangebracht en het verwijderen van aangekoekt vuil en hardnekkige oude waslagen.

Mocht u twijfelen of het niet zeker weten welke kleur of hardheid pad u nodig heeft; onze adviseurs staan voor u klaar. U kunt gerust contact opnemen met onze afdeling sales support via 053 - 4344343.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren